WordPress.org

Forums

User Profile

ocean90

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] WP 4.0 RC-1 Customize panel issue. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Malae.
  2. [resolved] 4.0 RC 1: Plugin Info Modal Close Button Does Not Announce for Screen Readers User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by David A. Kennedy.
  3. [resolved] translations are not updated User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  4. [resolved] [4.0 beta 4] update-core.php not auto selecting FTP radio User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [resolved] Typo in Admin meta title User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by tutorialstag.
  6. [resolved] WordPress failed to update to WordPress 4.0-beta4-20140822 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by hlr.
  7. [resolved] [Plugin: Public Post Preview] Content visible only on preview url? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 7 months ago by saxonycreative.
  8. [Plugin: Preserve Editor Scroll Position] Not work with WP 3.9.1 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by TheShaw.
  9. [resolved] Display Beta Version Updates User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Matthew.
  10. [resolved] Less eyestrain: User interface button colors (gray on gray) User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Glen Rowell.
  11. [resolved] PHP version - problem with 5.5 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by kmessinger.
  12. [resolved] Can't edit wpviews on Touch Screen PC / Chrome since Beta 4 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. [resolved] Beta Tester won't install beta 4 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Knut Sparhell.
  14. [resolved] filter for attachment details modal User last replied: 1 year ago. No replies since.
  15. [resolved] Our theme options framework shows blank User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Codeinwp.
  16. [resolved] Images shivers when each media load. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  17. [resolved] missing tinymce at library description User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Monika.
  18. [resolved] gallery link to attachment site -navigate threw all images User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Monika.
  19. [resolved] Error with plugin.php User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by kmessinger.
  20. [resolved] containment of editor scrolling User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by selmicro.
  21. [resolved] Bug in WordPress 4 Beta Version User last replied: 1 year ago. No replies since.
  22. [resolved] Edited Image hides metadata User last replied: 1 year ago. No replies since.
  23. No quick navigation menu (left) in IE9, IE7 and Opera User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by stanbeloff.
  24. [resolved] Public Post Preview to support pages User last replied: 1 year ago. No replies since.
  25. [resolved] [Plugin: Public Post Preview] Showing Track Changes in Public User last replied: 1 year ago. No replies since.
  26. [resolved] [Plugin: Public Post Preview] Plugin Doesn't Activate User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Jeff Chandler.
  27. new pages won't load after 3.9 install User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by ElectYevgenia.
  28. [resolved] 3.9-RC1 Visual editor and TinyMCE Advanced issues User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Malae.
  29. [resolved] Switching back from Text to Visual adds extra TinyMCE row User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Zoe Rooney.
  30. [resolved] Theme Install Fails in 3.9rc1? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by bobbingwide.

Threads Started

No more topics posted.