WordPress.org

Forums

User Profile

neversettle

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Multiple failures and timeouts User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Already Installed - Error User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. [Plugin: NS Custom Fields for WordPress SEO] Doesn't seem to do anything whatsoever User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Works with multisite in his own directory? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by arlinaite.
  5. [resolved] [Plugin: Plainview Activity Monitor] Fatal error on Filters User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by edward_plainview.
  6. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Primary Keys not being detected User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Awesome User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] worst plugin ! User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Post locking problem when cloning User last replied: 1 year ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Getting mysql_db_query deprecated notices User last replied: 1 year ago. No replies since.
  11. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Undefined index: is_skip_posts User last replied: 1 year ago. No replies since.
  12. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Cloning root site when WP is in its own folder User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] 502 bad gateway during cloning User last replied: 1 year ago. No replies since.
  14. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Clones everything User last replied: 1 year ago. No replies since.
  15. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Good User last replied: 1 year ago. No replies since.
  16. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Just to say thank you User last replied: 1 year ago. No replies since.
  17. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Getting "that site already exists" message User last replied: 1 year ago. No replies since.
  18. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] 500 Error on Site #1, Site 2 & 3 work perfectly User last replied: 1 year ago. No replies since.
  19. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] I cant find it! User last replied: 1 year ago. No replies since.
  20. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Domain Mapping User last replied: 1 year ago. No replies since.
  21. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] help! subsite cloned fine, but all images ahe broken icon User last replied: 1 year ago. No replies since.
  22. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] multisite - move site between networks User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by apessoa.
  23. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Cloned site 'page edit' not working User last replied: 1 year ago. No replies since.
  24. [Plugin: NS Cloner - Site Copier] followed instructions, did not work (the first time) ***UPDATE*** User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by andrew.
  25. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Target Site Domain User last replied: 1 year ago. No replies since.
  26. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Unwanted default text in header and footer User last replied: 1 year ago. No replies since.
  27. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Cloning to new (private) domain...? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  28. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Tables in database User last replied: 1 year ago. No replies since.
  29. [resolved] [Plugin: NS Cloner - Site Copier] Page not found after cloning User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by weslers.
  30. not authenticating the coinbase User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.