WordPress.org

Forums

User Profile

nacin

User Activity

Recent Replies

  1. Changes Twentyten 1.0 >> 1.1 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by micasuh.
  2. Twenty Ten 1.1 ignoring image width resizing User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by rlc737capt.
  3. [resolved] Upgraded to 3.0 -- Observing Weird Problems User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Jami Gibbs.
  4. [resolved] Check user role is something or above User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andy Bailey.
  5. [resolved] WP HTTP Error: Couldn't resolve host User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by TelbitConsulting.
  6. Cannot access 'posts' or 'media' after upgrade to 3.0 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  7. Need a wordpress older version to work on PHP Version 4.3.2 server? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by @mercime.
  8. [resolved] WordPress auto-install and upgrade User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by zeniph.
  9. transferred my blog, there's no superadmin User last replied: 5 years ago. No replies since.
  10. [resolved] Quickpress and add post - not loading User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by birdie breeze.
  11. 3.0 upgrade now my New Post links all show a blank page User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by roy547.
  12. Nav-menus.php claims no wp-config.php file on NearlyFreeSpeech User last replied: 5 years ago. No replies since.
  13. earthlink as host User last replied: 5 years ago. No replies since.
  14. Quickpress and Add New Post Options disabled in 3.0 Upgrade User last replied: 5 years ago. No replies since.
  15. Post-new.php is blank for both new posts and new pages in 3.0 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  16. Blank posts page User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Reginator.
  17. 3.0 upgrade message still showing after upgrade User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by MPalmerDesign.
  18. problème usermeta User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by alliris.
  19. 3.0 Fresh Install - No Editor User last replied: 5 years ago. No replies since.
  20. Bug? Cannot redeclare a pluggable function User last replied: 5 years ago. No replies since.
  21. [resolved] Potential WordPress.org Improvement Projects User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by chipmeister.
  22. Help! My site is down with Fatal Error cannot redeclare User last replied: 5 years ago. No replies since.
  23. [resolved] Installed 3.0, now new post content does not appear User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by CelebrateBig.
  24. Call to undefined function did_action() User last replied: 5 years ago. No replies since.
  25. BlueHost WordPress Error Code 403 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  26. [resolved] Fatal error when trying to upgrade User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by James Huff.
  27. FATAL 3.0 ERROR: Cannot redeclare wp_load_image() User last replied: 5 years ago. No replies since.
  28. 3.0 Fatal error: Cannot redeclare wp_load_image() User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Ephazi.
  29. Wp 3 mutisite pblm. Permalinks changed to /blog User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  30. [resolved] Upgrade to 3.0 Fails User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by kenlin306.

Threads Started

No more topics posted.