WordPress.org

Forums

User Profile

mxpimp47

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] [Plugin: WordPress HTTPS] help with ssl User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Mvied.
  2. [resolved] custom permalinks breaks rss feed! User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by James Huff (MacManX).
  3. register_post_type page-attributes missing User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by jsims281.
  4. Pages dont show the same header as the Index User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. Help with the excerpt funtion User last replied: 4 years ago. No replies since.
  6. My custom theme says broken when uploaded User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by esmi.
  7. [resolved] wordpress thumbnail feature not showing in admin post panel User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by rmughal.
  8. php url for theme image directory to use for image embed in php files? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. what is this layout? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by syncbox.

Threads Started

  1. Pages dont show the same header as the Index Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by mxpimp47.
  2. Help with the excerpt funtion Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by mxpimp47.
  3. My custom theme says broken when uploaded Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by esmi.
  4. php url for theme image directory to use for image embed in php files? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by mxpimp47.
  5. what is this layout? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by syncbox.