WordPress.org

Forums

User Profile

multiplex77

User Activity

Recent Replies

  1. Keeps reverting back to wordpress.com blog User last replied: 6 years ago. No replies since.
  2. Importing blog not working User last replied: 7 years ago. No replies since.
  3. [resolved] Image Alignment in Posts User last replied: 7 years ago. No replies since.
  4. Import large WordPress XML file User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Samuel Wood (Otto).
  5. Importing posts, comments, attachments from old blog User last replied: 7 years ago. No replies since.
  6. Re-Importing WordPress WXR/XML User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by MichaelH.
  7. CGI Error: The specified CGI application misbehaved... User last replied: 7 years ago. No replies since.
  8. Landing page with just one post User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by xdesi.

Threads Started

  1. Import large WordPress XML file Started: 7 years ago Most recent reply: 6 years ago by Samuel Wood (Otto).
  2. Keeps reverting back to wordpress.com blog Started: 6 years ago No replies.
  3. Importing blog not working Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by multiplex77.
  4. Re-Importing WordPress WXR/XML Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by MichaelH.
  5. Importing posts, comments, attachments from old blog Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by multiplex77.
  6. CGI Error: The specified CGI application misbehaved... Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by multiplex77.
  7. Landing page with just one post Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by xdesi.