WordPress.org

Forums

User Profile

morrisgraeme

User Activity

Recent Replies

  1. memory exhausted User last replied: 5 months ago. No replies since.
  2. [resolved] WP 4.1.2 cannot create admin/css User last replied: 5 months ago. No replies since.
  3. [resolved] Error message trying to install WP User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 4 months ago by DJ007Dude.
  4. Problem with instalation User last replied: 5 months ago. No replies since.
  5. [resolved] Another installation of WP to a subdirectory User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by liquid8.
  6. INSERT INTO - user registration User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Bill.
  7. Custom built-in flexslider is broken on home page User last replied: 5 months ago. No replies since.
  8. Can't see new post of my "editor" User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Steve.
  9. 4.1.1 Update: Unable to locate WordPress Root directory. User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by WPyogi.
  10. Auction + barter theme User last replied: 5 months ago. No replies since.
  11. [resolved] [Theme: Enigma] Sliders, Recent works not working User last replied: 5 months ago. No replies since.
  12. continuous loop page User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by davidnmadu.
  13. Send post excerpt in mails and leave full post in rss feed? User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by grasu.
  14. Update/Re-install WordPress Installation Failed User last replied: 5 months ago. No replies since.
  15. stuck...error message everywhere User last replied: 5 months ago. No replies since.
  16. Failed to connect to FTP Server User last replied: 5 months ago. No replies since.
  17. style.css file not found User last replied: 5 months ago. No replies since.
  18. Problem with pages creating User last replied: 5 months ago. No replies since.
  19. Setting up my blog User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Akare.
  20. Unable to send email from my "ask a question" page User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by WPyogi.
  21. URL goes to wordpress installation?? User last replied: 5 months ago. No replies since.
  22. WP-Config file not working! Help! User last replied: 5 months ago. No replies since.
  23. [resolved] [Theme: Albar] Homepage design without posts User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Lesteireiro.
  24. [resolved] Comments not working User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by James Huff.
  25. [resolved] [Plugin: WP VeriteCo Timeline] Loading Timeline… User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by detters.
  26. [Plugin: WP SIMILE Timeline] Ranged Dates??? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 11 months ago by anmatr.
  27. [Plugin: WP VeriteCo Timeline] BC Dates? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  28. [Plugin: WP VeriteCo Timeline] Thumbnails in flags not working? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  29. [Plugin: WP VeriteCo Timeline] Tags n Categories? Other ideas? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  30. [Plugin: WP SIMILE Timeline] Problem deleting Decorators User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: WP SIMILE Timeline] Ranged Dates??? Started: 1 year ago Most recent reply: 11 months ago by anmatr.
  2. [Plugin: WP VeriteCo Timeline] BC Dates? Started: 1 year ago No replies.
  3. [Plugin: WP VeriteCo Timeline] Thumbnails in flags not working? Started: 1 year ago No replies.
  4. [Plugin: WP VeriteCo Timeline] Tags n Categories? Other ideas? Started: 1 year ago No replies.
  5. Running out of memory - Always Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by g..
  6. How to install forum like this? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Mark / t31os.
  7. Visual Editor broken?? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by esmi.