WordPress.org

Forums

User Profile

moose123

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] svn error on updating to 4.1 User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by WPyogi.
  2. [Plugin: Stealth Login Page] Correct logins re-directing User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. Login logo missing User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Tschoepler.
  4. [resolved] [Plugin: Better WordPress Minify] Login Logo Missing User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 9 months ago by Khang Minh.
  5. [Plugin: Awesome Weather Widget] Refresh Widget User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 9 months ago by wdhppr.
  6. [resolved] [Plugin: Easy Weather Widget] easy weather widget bullet User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Mat Gargano.
  7. [Theme: Rembrandt] Changed header image height User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. [resolved] Twenty thirteen thumbnails User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 10 months ago by laura1979.
  9. Level 3 menus not working in iOS User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  10. Get lost password link to go to sub-site, not root. User last replied: 2 years ago. No replies since.
  11. Strange permissions issue User last replied: 2 years ago. No replies since.
  12. [resolved] Redirect main blog User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. [resolved] [Plugin: Nginx Helper] Hide/redirect main multisite blog User last replied: 2 years ago. No replies since.
  14. [resolved] Upload quota in dash gone? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  15. [resolved] [Plugin: Connections Business Directory] [Plugin: Connections] TimThumb error has occured User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 1 year ago by ocwebmonkey.
  16. [resolved] [Plugin: Connections Business Directory] [Plugin: Connections] Activation error User last replied: 2 years ago. No replies since.
  17. [Plugin: Theme Switch and Preview] Does not work unless you're admin. User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by C W.
  18. [resolved] [Plugin: jQuery Collapse-O-Matic] Brief flicker of all text on page load User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Baden.
  19. [resolved] [Plugin: WP-Markdown] Backslashes are disappearing on HTML->Markdown User last replied: 2 years ago. No replies since.
  20. [resolved] PDFs not showing after upgrade to 3.3.1 User last replied: 3 years ago. No replies since.
  21. [resolved] [Plugin: Ultimate Maintenance Mode] Doesn't seem to be working with 3.3.1 multisite User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by John Turner.
  22. Matisse Theme Help - Slideshow Issue User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Julianabritto.
  23. [Plugin: Q2W3 Post Order] Ordered posts in categories not working User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Max Bond.
  24. Apply style in advanced image settings User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Tribus.
  25. [Plugin: Custom Post Order] Plugin not working User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by The J.
  26. Missed Schedule - WP 3.1.3 User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Loreen72.
  27. [Plugin: Content Scheduler] Not working in 3.2.1 multisite User last replied: 3 years ago. No replies since.
  28. YouTube embed not working in 3.2.1 User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by nguyenvuongnam.
  29. [resolved] Can't increase max upload size beyond 20MB User last replied: 3 years ago. No replies since.
  30. [resolved] Disable comments/ping backs by default on new blogs User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] svn error on updating to 4.1 Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by WPyogi.
  2. [resolved] Twenty thirteen thumbnails Started: 1 year ago Most recent reply: 10 months ago by laura1979.
  3. [Plugin: Stealth Login Page] Correct logins re-directing Started: 1 year ago No replies.
  4. [Theme: Rembrandt] Changed header image height Started: 1 year ago No replies.
  5. Level 3 menus not working in iOS Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  6. [resolved] [Plugin: Connections Business Directory] [Plugin: Connections] TimThumb error has occured Started: 2 years ago Most recent reply: 1 year ago by ocwebmonkey.
  7. Get lost password link to go to sub-site, not root. Started: 2 years ago No replies.
  8. Strange permissions issue Started: 2 years ago No replies.
  9. [resolved] Redirect main blog Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by moose123.
  10. [resolved] [Plugin: Nginx Helper] Hide/redirect main multisite blog Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by moose123.
  11. [resolved] Upload quota in dash gone? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by moose123.
  12. [Plugin: Custom Post Order] Plugin not working Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by The J.
  13. Apply style in advanced image settings Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by Tribus.
  14. [resolved] [Plugin: jQuery Collapse-O-Matic] Brief flicker of all text on page load Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Baden.
  15. [resolved] [Plugin: Ultimate Maintenance Mode] Doesn't seem to be working with 3.3.1 multisite Started: 3 years ago Most recent reply: 2 years ago by John Turner.
  16. [resolved] [Plugin: Connections Business Directory] [Plugin: Connections] Activation error Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by moose123.
  17. [Plugin: Theme Switch and Preview] Does not work unless you're admin. Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by C W.
  18. [resolved] PDFs not showing after upgrade to 3.3.1 Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by moose123.
  19. Custom menu CSS class stripping Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by ttj90.
  20. [Plugin: Q2W3 Post Order] Ordered posts in categories not working Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Max Bond.
  21. [Plugin: Content Scheduler] Not working in 3.2.1 multisite Started: 3 years ago No replies.
  22. [resolved] Can't increase max upload size beyond 20MB Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by moose123.
  23. [resolved] Disable comments/ping backs by default on new blogs Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by moose123.
  24. [resolved] Where is my 'Manage Links' menu? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by moose123.
  25. [Plugin: WP-Table Reloaded] Colspan: can't get it to take Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by TobiasBg.
  26. Restrict site admins to enabled plugins only Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by dgilmour.
  27. [Plugin: Restrict Multisite Widgets] Don't see plugin menu anywhere Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by moose123.
  28. Control admin widget access based on role Started: 3 years ago No replies.
  29. settings.php missing from install Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by moose123.
  30. 3.0 network sites throw a 404 Started: 4 years ago No replies.