WordPress.org

Forums

User Profile

momunplugged

User Activity

Recent Replies

  1. Can't add links, media or edit in Text mode User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. [resolved] All posts/pages gone in Firefox but fine in Safari User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by James Huff.
  3. My blog has disappeared! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by James Huff.
  4. [Plugin: WordPress Popular Posts] Thumbnails not working User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 5 years ago by martinperreault.
  5. [resolved] Hacked? Post fine in WP editor, displays odd links in broswer! User last replied: 6 years ago. No replies since.
  6. [resolved] iframes not visible in Firefox (fine in Safari) User last replied: 6 years ago. No replies since.
  7. Changed the WordPress address now lost template and login ability User last replied: 6 years ago. No replies since.
  8. [resolved] Nothing appears when click on link from Google!! User last replied: 6 years ago. No replies since.
  9. How to locate an unknown link in my blog? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  10. [resolved] Half my blog is gone, help! User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Rasy2kG.
  11. Weird comments in blog! User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by ronchicago.
  12. "Casino en Ligne" adding itself to my blogroll User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by oldrow.
  13. [resolved] [Plugin: WordPress Automatic upgrade] Made My Life Easier! User last replied: 6 years ago. No replies since.
  14. Big Gap Displays Between Comments User last replied: 6 years ago. No replies since.
  15. Email notification when someone comment User last replied: 7 years ago. No replies since.
  16. iFrame code disappears in WP2.5.1 User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by stefsegers.
  17. Book Review Plugin User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by cinematic.
  18. Edit appearance of an individual post?? User last replied: 7 years ago. No replies since.
  19. [resolved] HELP! Template is gone from blog! User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by andyrouse.
  20. [resolved] Why does text wrap all the time? User last replied: 7 years ago. No replies since.
  21. [resolved] Error establishing a database connection User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by pixelburger.

Threads Started

  1. [resolved] All posts/pages gone in Firefox but fine in Safari Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by James Huff.
  2. [resolved] Hacked? Post fine in WP editor, displays odd links in broswer! Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by momunplugged.
  3. [resolved] iframes not visible in Firefox (fine in Safari) Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by momunplugged.
  4. [resolved] Nothing appears when click on link from Google!! Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by momunplugged.
  5. How to locate an unknown link in my blog? Started: 6 years ago No replies.
  6. "Casino en Ligne" adding itself to my blogroll Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by oldrow.
  7. [resolved] Half my blog is gone, help! Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Rasy2kG.
  8. Big Gap Displays Between Comments Started: 7 years ago Most recent reply: 6 years ago by momunplugged.
  9. [resolved] HELP! Template is gone from blog! Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by andyrouse.
  10. Edit appearance of an individual post?? Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by momunplugged.
  11. [resolved] Error establishing a database connection Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by pixelburger.
  12. [resolved] Why does text wrap all the time? Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by momunplugged.