WordPress.org

Forums

User Profile

mmoconnor

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Dynamic Widgets] The plugin does not work after an upgrade User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by sc_neo.
  2. [Plugin: Widget Logic Visual] Stops working on 3.5 User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 1 year ago by azcolor.
  3. [Plugin: Widget Logic Visual] Plugin breaks dropdown menus in dashboard User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. Widget Logic Visual breaks widget editing User last replied: 2 years ago. No replies since.
  5. [Plugin: Auto Prune Posts] Causes display of blank pages User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by ramon fincken.
  6. [resolved] [Plugin: cbnet Ping Optimizer] No ping log but HUGE db table for cbnet ping optimizer User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by vyonte.
  7. [Plugin: MultiPress Autoblogging Lite plugin] Auto Run User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by vasudev.parthasarathy.
  8. [Plugin: MultiPress Autoblogging Lite plugin] [Plugin: MultiPress Autoblogging plugin] What advantage does this plugin offer over Caffienated Cont User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by teapot.
  9. [Plugin: MultiPress Autoblogging Lite plugin] Randomly Chops RSS full feed articles User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by twoenough.
  10. [resolved] "This is a page." I create and save but no content shows User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 7 years ago by amadeus39.

Threads Started

  1. [Plugin: Widget Logic Visual] Plugin breaks dropdown menus in dashboard Started: 2 years ago No replies.
  2. [Plugin: Auto Prune Posts] Causes display of blank pages Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by ramon fincken.
  3. [resolved] [Plugin: cbnet Ping Optimizer] No ping log but HUGE db table for cbnet ping optimizer Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by vyonte.
  4. [resolved] "This is a page." I create and save but no content shows Started: 8 years ago Most recent reply: 7 years ago by amadeus39.