WordPress.org

Forums

User Profile

mindctrl

User Activity

Recent Replies

  1. Fatal error in functions.php in wp-includes User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Jakub.
  2. Adding Multsite User last replied: 4 months ago. No replies since.
  3. Error Message User last replied: 4 months ago. No replies since.
  4. HTTP 500 error + white locked screen User last replied: 4 months ago. No replies since.
  5. Trouble Reordering Menu - Minimal Artist Theme User last replied: 5 months ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: Easy Digital Downloads] SHA-256 compliance from PayPal, Does this impact EDD? User last replied: 5 months ago. No replies since.
  7. [resolved] User Taxonomies - Term Meta User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by landwire.
  8. 'Add Media', and other basic wordpress functions not working User last replied: 5 months ago. No replies since.
  9. Retrieving all taxonomies/metatags User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Red Deer Web Design.
  10. My dashboard is blank save for news and activity User last replied: 5 months ago. No replies since.
  11. [resolved] Disable Custom Post Type View Post User last replied: 5 months ago. No replies since.
  12. Need help making a payment system User last replied: 5 months ago. No replies since.
  13. Ability to get welcome introduction on each page of the menu User last replied: 5 months ago. No replies since.
  14. Cannot edit texts in toggles nor cannot add new items User last replied: 5 months ago. No replies since.
  15. Site Defaulting to Mobile Version Despite Jetpack Mobile Deactivated User last replied: 5 months ago. No replies since.
  16. Menu no working User last replied: 5 months ago. No replies since.
  17. [resolved] Updated plugins and now my site is completely blank User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by cfspod.
  18. specific post not found when permalinks set to postname User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Robert Trevellyan.
  19. Blog Posts that DONT go out User last replied: 5 months ago. No replies since.
  20. Previously published post "not found" User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by bertandorduke.
  21. Post titles missing, replaced with "Welcome to to the blog' User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by ebeth1233.
  22. 8theme idstore theme User last replied: 5 months ago. No replies since.
  23. Item in Trash not visible User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by ilovewpsomuch.
  24. Taxonomy link not working in WordPress (404) User last replied: 5 months ago. No replies since.
  25. How to remove the space after the last thumbnail in the slider ? User last replied: 5 months ago. No replies since.
  26. [resolved] WP_Query with custom post type and default categories User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by raytri.
  27. 4.3 and menu saving issues User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Ahir Hemant.
  28. Menu Categories User last replied: 5 months ago. No replies since.
  29. Move widgets in Customiser way harder in 4.3 User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by lmartins.
  30. Brower Listing User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by squathub.

Threads Started

No more topics posted.