WordPress.org

Forums

User Profile

milosp

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Weird redirecting issue to different domain User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [resolved] Moving to a different server (same domain) problem User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. [Plugin: Restricted Site Access] Unblock if custom field "public" exists User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: User Photo] Showing photos in Dashboard>Users User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by daavem.
  5. Plugin for number of new posts since last login User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. Images in Media Library not attached after importing to another wp setup User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by douglerner.
  7. Can not call .php files after switching to %postname% User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. problem after switching to %postname% User last replied: 4 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Weird redirecting issue to different domain Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by milosp.
  2. [resolved] Moving to a different server (same domain) problem Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by milosp.
  3. [Plugin: Restricted Site Access] Unblock if custom field "public" exists Started: 1 year ago No replies.
  4. [resolved] [Plugin: User Photo] Showing photos in Dashboard>Users Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by daavem.
  5. Plugin for number of new posts since last login Started: 2 years ago No replies.
  6. Images in Media Library not attached after importing to another wp setup Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by douglerner.
  7. Can not call .php files after switching to %postname% Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by milosp.
  8. problem after switching to %postname% Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by milosp.