WordPress.org

Forums

User Profile

michalzuber

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: WooCommerce] Multiple serial numbers to one product User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Caleb Burks.
  2. [Plugin: Query Monitor] Must have debug toolbar User last replied: 4 months ago. No replies since.
  3. [Plugin: WP Google Search] Getting a _construct() error User last replied: 5 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Plugin: qTranslate X] Issues with WordPress 4.5 User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by John Clause.
  5. [Plugin: Custom Permalinks] Strict Standards error User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by david1103.
  6. [Plugin: Custom Permalinks] Undefined index path User last replied: 10 months ago. No replies since.
  7. [Plugin: No CAPTCHA reCAPTCHA for WooCommerce] Undefined indexes User last replied: 10 months ago. No replies since.
  8. [Plugin: Custom Permalinks] Undefined path index User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. [closed] A non existent page is showing up on my analytics. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  10. [Plugin: qTranslate] Fix annoying PHP notices User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by RafaAguilar.
  11. [Plugin: qTranslate] qtrans_use errors User last replied: 2 years ago. No replies since.
  12. Posting using POP3 Writing Settings User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. [Plugin: Groups] Works! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  14. Custom Post type not found after url change User last replied: 2 years ago. No replies since.
  15. Need a Sub installation as my Home page User last replied: 2 years ago. No replies since.
  16. Add Media button doesn't work in Pages User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Richoleong.
  17. Media Library doesn't show any images!! User last replied: 2 years ago. No replies since.
  18. Transparent grey screen User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by zararowe.
  19. [resolved] new installation, admin giving blank pages User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by starbuster.
  20. [Plugin: Custom List Table Example] Thanks User last replied: 2 years ago. No replies since.
  21. [Plugin: Debug Bar Slow Actions] Exec time for each mentioned function User last replied: 2 years ago. No replies since.
  22. [Plugin: Debug Bar Slow Actions] Performance tuning User last replied: 2 years ago. No replies since.
  23. [Plugin: Debug Bar Actions and Filters Addon] Handy User last replied: 2 years ago. No replies since.
  24. [Plugin: Debug Bar] Great User last replied: 2 years ago. No replies since.
  25. [resolved] WordPress login isn't redirecting properly User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by K1t.
  26. Tuning performance User last replied: 2 years ago. No replies since.
  27. Updated MAMP & now can't get my local WordPress running User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 1 year ago by lamollner.
  28. [resolved] How to get URL as my Domain name and not as my hosting User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Interflox.
  29. [resolved] Installing duplicate testsite User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Magistar.
  30. Is this a corrupt wordpress install? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Feldspar.

Threads Started

  1. [Plugin: WooCommerce] Multiple serial numbers to one product Started: 4 months ago Most recent reply: 4 months ago by Caleb Burks.
  2. [Plugin: Query Monitor] Must have debug toolbar Started: 4 months ago No replies.
  3. [Plugin: Custom Permalinks] Strict Standards error Started: 10 months ago Most recent reply: 10 months ago by david1103.
  4. [Plugin: Custom Permalinks] Undefined index path Started: 10 months ago No replies.
  5. [Plugin: No CAPTCHA reCAPTCHA for WooCommerce] Undefined indexes Started: 10 months ago No replies.
  6. [Plugin: Custom Permalinks] Undefined path index Started: 1 year ago No replies.
  7. [Plugin: Debug Bar] console log 'boo' ? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Pär Thernström.
  8. [Plugin: qTranslate] Fix annoying PHP notices Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by RafaAguilar.
  9. [Plugin: qTranslate] qtrans_use errors Started: 2 years ago No replies.
  10. [Plugin: Groups] Works! Started: 2 years ago No replies.
  11. [Plugin: Custom List Table Example] Thanks Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by michalzuber.
  12. [Plugin: Debug Bar Slow Actions] Exec time for each mentioned function Started: 2 years ago No replies.
  13. [Plugin: Debug Bar Slow Actions] Performance tuning Started: 2 years ago No replies.
  14. [Plugin: Debug Bar Actions and Filters Addon] Handy Started: 2 years ago No replies.
  15. [Plugin: Debug Bar] Great Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by michalzuber.
  16. Tuning performance Started: 2 years ago No replies.
  17. [Plugin: Members] Uber Started: 2 years ago No replies.
  18. [Theme: P2] Simply clever Started: 2 years ago No replies.
  19. Online users Started: 2 years ago No replies.