WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

mechx1

User Activity

129

Recent Replies

  1. Updated and now it's ruined! User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by opendoorsgallery.
  2. [resolved] Script Error's on audio files User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Surfdawgz.
  3. Border running through my backend User last replied: 9 months ago. No replies since.
  4. [resolved] just found a unknown letter before doctype User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by totoe.
  5. Linking User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Dot.
  6. Trying to change link colour on my blog User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Martin Clemens.
  7. [resolved] Plugin updates not registering in dashboard User last replied: 9 months ago. No replies since.
  8. [Plugin: Recent Posts Widget Extended] Selecting categories does not work User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 1 month ago by Tom.
  9. [Plugin: Black Studio TinyMCE Widget] WP3.9 and Vantage theme conflict User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 8 months ago by Marco Chiesi.
  10. I messed up copying from FileZilla? User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Superterminal.
  11. [resolved] Error when uploading media User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Jeanieandluluskitchen.
  12. Images added to Library but not showing in library window in Post User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by sedawson78.
  13. Server Sentries Block Me User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by songdogtech.
  14. Page Returns 403 error User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 6 months ago by WPMonty.
  15. Slider Error User last replied: 9 months ago. No replies since.
  16. Double Title In feeds User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 9 months ago by lorro.
  17. display posts under their categories in two columns User last replied: 10 months ago. No replies since.
  18. [resolved] Fatal error message please help website is down and I can't fix it User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Fox Hills Photography.
  19. Newbie needs help User last replied: 10 months ago. No replies since.
  20. was told of 404, saw it, logged in and its fixed, why? User last replied: 10 months ago. No replies since.
  21. Home Page Slider stopped working User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 9 months ago by drmahaffey.
  22. Can't get my posts to line up correctly User last replied: 10 months ago. No replies since.
  23. admin-ajax.php abusing CPU resources User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Mysmasken.
  24. On of the media files I've loaded is producing error message 404 User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by spraveenitpro.
  25. [resolved] HTTP Error when uploading photos User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by BuzzBNC.
  26. [resolved] Category Pages Missing! User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by lunaya.
  27. Media Library Problems User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 9 months ago by ShanghaiTimes.
  28. how to adjust my featured image User last replied: 10 months ago. No replies since.
  29. Need help adding my contact info to the header please? User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by esmi.
  30. creating linked clickable boxes within a page User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by homesprout.

Threads Started

  1. [resolved] Plugin updates not registering in dashboard Started: 10 months ago Most recent reply: 9 months ago by mechx1.
  2. [Plugin: Black Studio TinyMCE Widget] Vantage-Pagebuilder-Black Studio Visual Editor widget toolbars not showing Started: 10 months ago Most recent reply: 9 months ago by Marco Chiesi.
  3. [Theme: Vantage] Social share twitter button not passing link Started: 10 months ago No replies.
  4. [Plugin: Shortcodes Ultimate] Use of menu shortcodes Started: 11 months ago No replies.
  5. [Plugin: Recent Posts Widget Extended] Post excerpts not displaying Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Satrya.
  6. [resolved] [Plugin: Google Maps Widget] Lightbox does not display on click Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by WebFactory.
  7. [resolved] [Theme: Vantage] dropdown indicators in main menu Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by mechx1.
  8. two issues with .htaccess Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by whooami.
  9. File Uploader-"Specified file failed upload test" Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Rok.
  10. [resolved] 2.5 using default theme index.php (not mine) Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by mechx1.

129