WordPress.org

Forums

User Profile

MAVIC

User Activity

Recent Replies

  1. raw HTML editor strips input html tag. need a change.. User last replied: 5 years ago. No replies since.
  2. [Plugin: Raw HTML] Doesn't work User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by zenjiweb.
  3. [Plugin: Auto Thickbox] Not working with 2.8? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by ain.
  4. Help! 2.8.1 upgrade broke my site User last replied: 5 years ago. No replies since.
  5. Permalinks - does index.php/ hurt SEO? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by ryans149.
  6. [Plugin: NextGEN Gallery] Error since upgrading to 1.2.1 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Alex Rabe.
  7. HTML Editor is mangling my code User last replied: 5 years ago. No replies since.
  8. [Plugin: Contact Form 7] Load results page and/or code? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 5 years ago by xtrgameservers.
  9. help with subpage menus User last replied: 6 years ago. No replies since.
  10. Content boxes? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  11. Questions about building a theme with multiple content areas User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Michael Fields.
  12. Plugin Search - OR? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  13. Need help with Permalinks. Getting 403 & 500 User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 7 years ago by jonez.
  14. Upgrading Issue with Dreamhost User last replied: 8 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Content boxes? Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by MAVIC.
  2. Questions about building a theme with multiple content areas Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Michael Fields.
  3. Plugin Search - OR? Started: 6 years ago No replies.
  4. Need help with Permalinks. Getting 403 & 500 Started: 8 years ago Most recent reply: 7 years ago by jonez.