WordPress.org

Forums

User Profile

MarkRH

User Activity

Recent Replies

  1. How to make a "Helpful links" section in my side bar User last replied: 4 months ago. No replies since.
  2. Feed not updating User last replied: 4 months ago. No replies since.
  3. An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by ipunk1026.
  4. Tracking Down W3 Compliance Issues? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by markjwgraham.
  5. [resolved] Unable to modify H3 tag User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by ruurik.
  6. Auto-redirect User last replied: 4 months ago. No replies since.
  7. Bulleted Lists from Word in wrong format? User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Andrew.
  8. deleting jetpack files via FTP User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by grenfell.
  9. RSS Feed not working after site update User last replied: 4 months ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Anti-spam] Improve ideas User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by guti.bitacoras.com.
  11. How do I keep categories from showing up User last replied: 4 months ago. No replies since.
  12. Just the Blog Please User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Jethro99.
  13. [resolved] Page isn't loading correctly in IE 10. Works fine in Chrome and IE11 User last replied: 4 months ago. No replies since.
  14. Text Wrapping Around Images User last replied: 4 months ago. No replies since.
  15. Why does wp-mail fail to publish a post with this text? User last replied: 4 months ago. No replies since.
  16. [resolved] wp_site_icon() won't work in child theme User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Oluwarufus.
  17. Stylesheet version problem User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by csem.
  18. How to stop Visual Editor from browsing to website when clicking a link. User last replied: 4 months ago. No replies since.
  19. [resolved] Don't know how to verify website for Norton User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by ADVICE FROM A COP.
  20. White OUT User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 4 months ago by mrsmill.
  21. [resolved] Problem with RSS User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by chadayev.
  22. Duplicate content with category/subcategory in url? User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 4 months ago by lucac.
  23. getting error for last 3-4 days User last replied: 5 months ago. No replies since.
  24. wordpress dashboard not working correctly after wp4.3 install User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by ashiquzzaman.
  25. a real problem with trying to find my rss feed url! User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by inlovewithwisdom.
  26. How Do I Delete a Meta Tag? I Can't Find It User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 4 months ago by AV8NLVR.
  27. English copy/paste showing up as Chinese, WP4.3 in Edge browser User last replied: 5 months ago. No replies since.
  28. Redirecting a Dynamic URL RSS feed User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 4 months ago by SmartPeoplePod.
  29. [resolved] Text Wrapping is not tight enough, and creates paragraph breaks User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by DSPodgorski.
  30. My web site is getting attacked User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by WPnerdzz.

Threads Started

No more topics posted.