WordPress.org

Forums

The Support Forums are in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. Help is available via IRC during this time. More information.

User Profile

marcosab1991

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Index only showing code User last replied: 2 years ago. No replies since.
  2. moving WordPress not going well User last replied: 2 years ago. No replies since.
  3. Logo image inline with Navigation bar User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by kickit24.
  4. "Page Not Found" when trying to add an image to a page User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by cedartrees.
  5. Problem with wp super cache and .htaccess User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. [resolved] my feed is not working User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. [resolved] How to give a name to my wordpress blog User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. Everything messed up User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Index only showing code Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by marcosab1991.
  2. moving WordPress not going well Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by marcosab1991.
  3. Problem with wp super cache and .htaccess Started: 2 years ago No replies.
  4. [resolved] my feed is not working Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by marcosab1991.
  5. [resolved] How to give a name to my wordpress blog Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by marcosab1991.
  6. Everything messed up Started: 2 years ago No replies.