WordPress.org

Forums

User Profile

lillier

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Theme: NewLife] Sidebar dislay problem. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by bestwebsoft.
  2. Cannot get rid of "maintainance mode" User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Pioneer Valley Web Design.
  3. Blog logo for link (Facebook...etc) User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. Side Bar missing only in First Page of website User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. Name of user are not display in correct place under comment. User last replied: 4 years ago. No replies since.
  6. Sidebar Text and Picture Link display problem. User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. Blogroll Link Widget Image Display Problem User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. [Plugin: Simple Facebook Connect] Display Loging Button Anywhere? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. Slide show function is not working User last replied: 4 years ago. No replies since.
  10. Missing Uploader ...Please help me! User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. [resolved] Fatal error memory exhausted in simplepie.php (ver3.0.1) User last replied: 4 years ago. No replies since.
  12. Flash Uploader disable and No window open when i click upload image User last replied: 4 years ago. No replies since.
  13. [closed] Fatal error in Dashboard Widgets (memory exhausted) User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Jay Collier.
  14. Picture and Text align User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Aaron.
  15. [resolved] Categories show only 1 post but not all post? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  16. Page cut off on category and archieve page User last replied: 4 years ago. No replies since.
  17. Categories/Archives not working? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  18. [resolved] How to adjust the sidebar width? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. [resolved] Why my Posts not discplay on Category page. User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. [Plugin: Theme My Login] Register Function is not working on my Blog. User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Jeff Farthing.
  21. Register Function is not working on my Blog. User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.
  22. All Comment Reply Notify plugin not working on my blog. User last replied: 5 years ago. No replies since.
  23. Reply function disable on Dashboard's Comment Page User last replied: 5 years ago. No replies since.
  24. [resolved] Accidenly delete my Log in pages, Admin is missing now. User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Theme: NewLife] Sidebar dislay problem. Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by bestwebsoft.
  2. Cannot get rid of "maintainance mode" Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Pioneer Valley Web Design.
  3. Blog logo for link (Facebook...etc) Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by lillier.
  4. Side Bar missing only in First Page of website Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by lillier.
  5. Name of user are not display in correct place under comment. Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by lillier.
  6. Sidebar Text and Picture Link display problem. Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by lillier.
  7. Blogroll Link Widget Image Display Problem Started: 4 years ago No replies.
  8. Slide show function is not working Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by lillier.
  9. Missing Uploader ...Please help me! Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by lillier.
  10. [resolved] Fatal error memory exhausted in simplepie.php (ver3.0.1) Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by lillier.
  11. Flash Uploader disable and No window open when i click upload image Started: 4 years ago No replies.
  12. Picture and Text align Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Aaron.
  13. [resolved] Categories show only 1 post but not all post? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by lillier.
  14. Page cut off on category and archieve page Started: 4 years ago No replies.
  15. [resolved] How to adjust the sidebar width? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by lillier.
  16. [resolved] Why my Posts not discplay on Category page. Started: 4 years ago No replies.
  17. [Plugin: Theme My Login] Register Function is not working on my Blog. Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Jeff Farthing.
  18. Register Function is not working on my Blog. Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.
  19. All Comment Reply Notify plugin not working on my blog. Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by lillier.
  20. Reply function disable on Dashboard's Comment Page Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by lillier.
  21. [resolved] Accidenly delete my Log in pages, Admin is missing now. Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by lillier.