WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Profile

lanyard13

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: Insert or Embed Articulate Content into WordPress] Blank white screen for the network admin User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 3 weeks ago by beeneeb.
  2. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Upgrade to version 2.0.66.27 not working correctly User last replied: 5 months ago. No replies since.
  3. [Plugin: Slideshow] Easy to use User last replied: 7 months ago. No replies since.
  4. [Plugin: List category posts] Can't style the template php file - not updating User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Samedi Amba.
  5. [Plugin: WordPress Importer] WXR file error ? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Erlend Sogge Heggen.
  6. [Plugin: List category posts] Good stuff User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. [resolved] _s archive.php not working User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. [Plugin: YSlider] Cannot Modify Headers User last replied: 2 years ago. No replies since.
  9. [resolved] Custom menus aren't showing up User last replied: 4 years ago. No replies since.
  10. Permalink problem User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by James Huff (MacManX).
  11. Disappearing Pages User last replied: 4 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] [Plugin: Insert or Embed Articulate Content into WordPress] Blank white screen for the network admin Started: 4 months ago Most recent reply: 3 weeks ago by beeneeb.
  2. [resolved] [Plugin: NextGEN Gallery] Upgrade to version 2.0.66.27 not working correctly Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago by lanyard13.
  3. [Plugin: Slideshow] Easy to use Started: 7 months ago No replies.
  4. [Plugin: List category posts] Good stuff Started: 1 year ago No replies.
  5. [resolved] _s archive.php not working Started: 2 years ago No replies.
  6. [Plugin: YSlider] Cannot Modify Headers Started: 2 years ago No replies.
  7. [resolved] Custom menus aren't showing up Started: 4 years ago No replies.