WordPress.org

Forums

User Profile

LanceGrigsby

User Activity

Recent Replies

  1. [Theme: EvoLve] Formatting header image for responsive environment User last replied: 3 days ago. Most recent reply: 2 days ago by Kori Ashton.
  2. [Theme: EvoLve] image Header image no longer responsive after update User last replied: 3 days ago. No replies since.
  3. [resolved] [closed] WordPress 4.2 Update Crash with fatal error User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 1 month ago by moufidm.
  4. [resolved] [Plugin: Varnish HTTP Purge] "No Update Required" loop - Varnish cache issue? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [resolved] [Plugin: DreamObjects Backups] Plugin not working? Or user error? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Mapping a subdirectory URL to a base install User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Ron Rennick.
  7. [Plugin: Geolocation] Location missing from link text User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. Can't unsubscribe to feed using FeedWordPress User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by mmcomber.
  9. Duplicate posts by admin since 3.1 upgrade User last replied: 4 years ago. No replies since.
  10. Plugin's widget instances not getting created User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. What's happening to my session data? Help! User last replied: 4 years ago. No replies since.
  12. Plugin's form data submission routes user to dashboard User last replied: 4 years ago. No replies since.
  13. API for Widget creation in 3.x?? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  14. cannot add tags or categories User last replied: 4 years ago. No replies since.
  15. [resolved] [Plugin: WP Multi Network] Can someone explain how this works? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by laneallen.
  16. [resolved] Custom theme options not available for users in multisite User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by fredbiggar.
  17. [Plugin: WP Multi Network] I can't able to start with this plugin User last replied: 4 years ago. No replies since.
  18. [Plugin: WP Multi Network] No registration link & new user signup page? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. [Plugin: WP Multi Network] Feedback needed User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. [resolved] Is domain mapping possible in shared hosting environment? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  21. Multiple multi-sites in one installation?? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.
  22. Getting ../wp-signup.php?new=mydomain.com loop after multi-site installation User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by rakeshdatt.
  23. Group Settings features not working in LDAP 3.0? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by pknox.
  24. Can't login after upgrade to 2.3 ERROR; WordPress requires Cookies but ... User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Michael Goitein.
  25. How to get a second page widget? User last replied: 7 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Theme: EvoLve] Formatting header image for responsive environment Started: 3 days ago Most recent reply: 2 days ago by Kori Ashton.
  2. [resolved] [Plugin: Varnish HTTP Purge] "No Update Required" loop - Varnish cache issue? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by LanceGrigsby.
  3. [resolved] [Plugin: DreamObjects Backups] Plugin not working? Or user error? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by LanceGrigsby.
  4. [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Mapping a subdirectory URL to a base install Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Ron Rennick.
  5. [Plugin: Geolocation] Location missing from link text Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by LanceGrigsby.
  6. Can't unsubscribe to feed using FeedWordPress Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by mmcomber.
  7. Group Settings features not working in LDAP 3.0? Started: 5 years ago Most recent reply: 4 years ago by pknox.
  8. Getting ../wp-signup.php?new=mydomain.com loop after multi-site installation Started: 5 years ago Most recent reply: 4 years ago by rakeshdatt.
  9. Duplicate posts by admin since 3.1 upgrade Started: 4 years ago No replies.
  10. Plugin's widget instances not getting created Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by LanceGrigsby.
  11. What's happening to my session data? Help! Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by LanceGrigsby.
  12. Plugin's form data submission routes user to dashboard Started: 4 years ago No replies.
  13. [resolved] Custom theme options not available for users in multisite Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by fredbiggar.
  14. API for Widget creation in 3.x?? Started: 4 years ago No replies.
  15. [resolved] [Plugin: WP Multi Network] Can someone explain how this works? Started: 5 years ago Most recent reply: 4 years ago by laneallen.
  16. [resolved] Is domain mapping possible in shared hosting environment? Started: 5 years ago Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  17. Multiple multi-sites in one installation?? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.
  18. How to get a second page widget? Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by LanceGrigsby.