WordPress.org

Forums

User Profile

lamb

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Pictures not showing up in opera after upgrade. User last replied: 8 years ago. No replies since.
  2. Question on my feed? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. importing posts from another site User last replied: 2 years ago. No replies since.
  4. Password not working for protected entries User last replied: 12 years ago. No replies since.
  5. Better categories output..? User last replied: 12 years ago. No replies since.
  6. Installed by"It doesn't look like you've instal User last replied: 12 years ago. No replies since.
  7. change my email address here - how? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. Upload images link with ";" User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. Blog /w own "hacks" User last replied: 12 years ago. No replies since.
  10. Issues upgrading from 1.2.1 ro 1.5 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. No Comments on Permalinks User last replied: 5 years ago. No replies since.
  12. Dashboard stats in my sidebar User last replied: 5 years ago. No replies since.
  13. Display only subcategories of one category User last replied: 12 years ago. Most recent reply: 10 years ago by sithicus.
  14. Linuxfera.org User last replied: 5 years ago. No replies since.
  15. Help with site advice User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Pictures not showing up in opera after upgrade. Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by lamb.
  2. Backups.. and restore.. Started: 12 years ago Most recent reply: 12 years ago by wgmeisheid.
  3. p=#... Problems with comments. Started: 12 years ago No replies.
  4. Better categories output..? Started: 12 years ago No replies.
  5. Blog /w own "hacks" Started: 12 years ago No replies.
  6. slow in loading site.. Started: 12 years ago No replies.
  7. 20040403 - New installation.. problem.. Started: 12 years ago No replies.