WordPress.org

Forums

User Profile

kmessinger

User Activity

Recent Replies

  1. No spaces after upgrade to 3.1.3 or Atahualpa theme User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by nowliveit.
  2. no statistics User last replied: 3 years ago. No replies since.
  3. Stuck in HTML mode, can't switch to visual User last replied: 3 years ago. No replies since.
  4. [resolved] User Privileges in WP 3.2.1 Networks User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by bennettscience.
  5. Widget Text Blurry in IE Only User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by jwalker27.
  6. Cant switch from HTML to Visual under Edit Pages User last replied: 3 years ago. No replies since.
  7. Issues with 3.2.1 and Firefox 5 User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by kirkward.
  8. Please help! My dashboard is locked User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by houndstooth.
  9. [resolved] Weaver Transparent Light reads black in IE 6 - 9 User last replied: 3 years ago. No replies since.
  10. New line won't insert after hyperlinks in visual editor after 3.2 update User last replied: 3 years ago. No replies since.
  11. Unable to change comment moderation in discussion panel User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by bramley.
  12. Animated gif animates but won't loop after inserting User last replied: 3 years ago. No replies since.
  13. Static Pages No Option on Reading User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by tigtog.
  14. links on my site dont work User last replied: 3 years ago. No replies since.
  15. Dashboard told me to update firefox..DB still looks funky User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by rapunzel.
  16. All about my plug ins User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by yraith.
  17. using WP in subdomain User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by bogcotton.
  18. Adding WordPress to my website User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by MickeyRoush.
  19. I Cant Type In My blog or edit... User last replied: 3 years ago. No replies since.
  20. [resolved] My posts are not fully appearing when I click on them User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by vertigo-round.
  21. links on my site does not work User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by shreyashdholakia.
  22. my main pages have no info, including my login page, I can't log in User last replied: 3 years ago. No replies since.
  23. Text Editor text keeps jumping User last replied: 3 years ago. No replies since.
  24. [resolved] CSS Help: How to change the current menu link color? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  25. Changed Theme and Now 'wp_login.php' is a blank screen User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Ravagedhand.
  26. [resolved] Admin Password never sent to email User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Marty11.
  27. Getting my domain name on my new blog site - using BlueHost User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by bh_WP_fan.
  28. Error Message when adding podcast User last replied: 3 years ago. No replies since.
  29. Not a valid feed User last replied: 3 years ago. No replies since.
  30. [resolved] Cannot log in User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.