WordPress.org

Forums

User Profile

klanxner

User Activity

Recent Replies

  1. editing User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by esmi.
  2. [Plugin: Header and Footer] Extremely handy and works perfectly User last replied: 6 months ago. No replies since.
  3. [Plugin: MP3-jPlayer] height of volume slider User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by simon.ward.
  4. [resolved] [Plugin: Simple Membership] Login redirect User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by deGreet.
  5. [resolved] [Plugin: YouTube Channel] no new items message User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. [resolved] [Plugin: YouTube Channel] custom link to channel User last replied: 2 years ago. No replies since.
  7. [Plugin: Adminimize] screen options for editors User last replied: 2 years ago. No replies since.
  8. [resolved] [Plugin: YouTube Channel] html5 iframe stopped working User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by paulrewell.
  9. site displays theme tags when logged in to admin User last replied: 4 years ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)] No threshold settings with 3.2.3b1? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  11. "There doesn't seem to be any new mail." & wp-mail.php User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 10 years ago by metavalent.
  12. [resolved] can't edit and the oops message User last replied: 11 years ago. No replies since.
  13. [resolved] errno=13 and the dreaded blank page User last replied: 11 years ago. No replies since.
  14. [resolved] The NSURLErrorDomain error when installing User last replied: 11 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. editing Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago by esmi.
  2. [Plugin: Header and Footer] Extremely handy and works perfectly Started: 6 months ago No replies.
  3. [Plugin: MP3-jPlayer] height of volume slider Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by simon.ward.
  4. [resolved] [Plugin: Simple Membership] Login redirect Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by deGreet.
  5. [resolved] [Plugin: YouTube Channel] html5 iframe stopped working Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by paulrewell.
  6. [resolved] [Plugin: YouTube Channel] no new items message Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by klanxner.
  7. [resolved] [Plugin: YouTube Channel] custom link to channel Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by klanxner.
  8. [Plugin: Adminimize] screen options for editors Started: 2 years ago No replies.
  9. site displays theme tags when logged in to admin Started: 4 years ago No replies.
  10. [resolved] [Plugin: Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)] No threshold settings with 3.2.3b1? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by klanxner.
  11. [resolved] can't edit and the oops message Started: 11 years ago Most recent reply: 11 years ago by klanxner.
  12. [resolved] errno=13 and the dreaded blank page Started: 11 years ago Most recent reply: 11 years ago by klanxner.
  13. [resolved] The NSURLErrorDomain error when installing Started: 11 years ago No replies.