WordPress.org

Forums

User Profile

kjodle

User Activity

Recent Replies

  1. Page links not working User last replied: 5 months ago. No replies since.
  2. Cannot Access WP Account User last replied: 5 months ago. No replies since.
  3. drop down menu User last replied: 5 months ago. No replies since.
  4. Poor Performance and failure to load pages User last replied: 5 months ago. No replies since.
  5. [resolved] Text widget font sizes User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by s7v7n.
  6. [resolved] No themes working at all User last replied: 5 months ago. No replies since.
  7. Make phone number clickable in header User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by yatiya.
  8. Internet Explorer 11 User last replied: 5 months ago. No replies since.
  9. Where to locate images that aren't in media? User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by GreyJedi.
  10. Pictures are gone User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by katerynah.
  11. Cannot insert background image to the theme User last replied: 5 months ago. No replies since.
  12. 301 Redirect with # User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by dylanmurphy78.
  13. Random characters (like  â) popping up on my pages User last replied: 5 months ago. No replies since.
  14. Calculations User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by catacaustic.
  15. 'Website is temporarily unavailable' User last replied: 5 months ago. No replies since.
  16. Can't access dashboard User last replied: 5 months ago. No replies since.
  17. Website looks different in and out of WordPress. Keeps changing. User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by misbuhg.
  18. Upload files User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by marquesaviation.
  19. [resolved] Header.php on Bloggy theme User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by tammbj.
  20. Editing code using file manager problem! User last replied: 5 months ago. No replies since.
  21. [resolved] Premuim payment link loops User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by rayharwood.
  22. Mobile Menu In Middle of Page User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by twitch17.
  23. Send random mail User last replied: 5 months ago. No replies since.
  24. 403 Not Found User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Euge2426.
  25. creating a bridge User last replied: 5 months ago. No replies since.
  26. Navigation Label Becomes Numbers User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by atomixwp.
  27. [resolved] Only the first blog post is showing on custom theme User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by robertkidd.
  28. Various errors after moving site out of subfolder User last replied: 5 months ago. No replies since.
  29. [Plugin: Akismet] Akisment filtering contact form/email lost User last replied: 5 months ago. No replies since.
  30. Content of theme is not displaying because of Theme URI in style.css User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by ivana78.

Threads Started

No more topics posted.