WordPress.org

Forums

User Profile

Kelly3k9

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Paid Memberships Pro - WooCommerce Add On] Passwords? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [resolved] [Plugin: Theme My Login] ReCaptcha Problems User last replied: 2 months ago. No replies since.
  3. [resolved] [Plugin: Custom Post Type UI] Error with Version 1.0.4 User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Michael Beckwith.
  4. [resolved] [Plugin: Toggle wpautop] Only works on the first paragraph User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [Plugin: Preserved HTML Editor Markup] Can't find any evidence of the settings! User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. [Plugin: PS Disable Auto Formatting] Fixes the first line break and messes up the rest User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. Google+ Page Linking Always Fails User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by The Grey Parrots.
  8. [Theme: Elbee Elgee] Notifications page layout problem User last replied: 1 year ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Paid Memberships Pro - WooCommerce Add On] Passwords? Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by Kelly3k9.
  2. [resolved] [Plugin: Theme My Login] ReCaptcha Problems Started: 2 months ago Most recent reply: 2 months ago by Kelly3k9.
  3. [resolved] [Plugin: Custom Post Type UI] Error with Version 1.0.4 Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago by Michael Beckwith.
  4. [resolved] [Plugin: Toggle wpautop] Only works on the first paragraph Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Kelly3k9.
  5. [Plugin: Preserved HTML Editor Markup] Can't find any evidence of the settings! Started: 1 year ago No replies.
  6. [Plugin: PS Disable Auto Formatting] Fixes the first line break and messes up the rest Started: 1 year ago No replies.
  7. Google+ Page Linking Always Fails Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by The Grey Parrots.
  8. [Theme: Elbee Elgee] Notifications page layout problem Started: 1 year ago No replies.