WordPress.org

Forums

User Profile

keesiemeijer

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Different container id for different blog User last replied: 6 years ago. No replies since.
  2. [resolved] Sidebar Moving To Content User last replied: 6 years ago. No replies since.
  3. [resolved] Parse error: syntax error, unexpected '.' on line ... but that line is empty? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  4. Getting posts by selected categories. User last replied: 6 years ago. No replies since.
  5. [resolved] Display items in archive, but not on homepage User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by tomm3ke.
  6. Importing Posts, Tags, etc From SQL Backup User last replied: 6 years ago. No replies since.
  7. Removing a massive amount of unused categories User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by metrofeed.
  8. Post text behaving like link but ISN'T LINKED and don't want it to be User last replied: 6 years ago. No replies since.
  9. Removing widgets from sidebar on specific pages User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by bahern.
  10. [resolved] Return hierarchical terms User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by dmontgomery.
  11. Moved Blog To New Host And Can't Import XLM File User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Blue Collar Todd.
  12. Translating only parts of WP to Spanish? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by peachysaving.
  13. Add custom header per page. User last replied: 6 years ago. No replies since.
  14. [resolved] Weirdest Admin problem (caused by Theme) User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Begin.
  15. Shut out of site User last replied: 6 years ago. No replies since.
  16. How can I control the size of images on a website? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by OM2.
  17. [resolved] Lost the BLOG. Can someone please help? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  18. "get_children" not working on archive User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by omnialex.
  19. Changed site domain name and now unable to log back in User last replied: 6 years ago. No replies since.
  20. Category page for custom-taxonomy shows 404 when using custom permalink structur User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 5 years ago by vivojack.
  21. [resolved] Permalink Category and tags 404 error User last replied: 6 years ago. No replies since.
  22. get post on the basis of cutum filed User last replied: 6 years ago. No replies since.
  23. Thumbnails problem User last replied: 6 years ago. No replies since.
  24. How do i move my logo? User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by emilkako.
  25. How get thumbnail post for this code User last replied: 6 years ago. No replies since.
  26. thumbnail image for categories User last replied: 6 years ago. No replies since.
  27. How do I embed something in a sidebar that doesn't have a widget option? User last replied: 6 years ago. No replies since.
  28. Basic PHP and Chateau theme - browser titles and preview thumbnails User last replied: 6 years ago. No replies since.
  29. css doesn't work in wp User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by nnc24.
  30. Text Editor missing Both Visual and HTML User last replied: 6 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.