WordPress.org

Forums

User Profile

keesiemeijer

User Activity

Recent Replies

  1. syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. opening error User last replied: 2 months ago. No replies since.
  3. [resolved] Related post for custom post type is not working. User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Sykat.
  4. [resolved] How to echo get_option User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by JabaMS.
  5. [resolved] [Plugin: Related Posts by Taxonomy] Styling the output User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by couchman.
  6. Two themes at once User last replied: 2 months ago. No replies since.
  7. [resolved] Arrays in custom User Meta data? User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by elliottprice.
  8. Link to a page with the_permalink and make it use a specific template User last replied: 2 months ago. No replies since.
  9. Display post from custom post type User last replied: 2 months ago. No replies since.
  10. White Screen after reinstalling theme files User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by CJ.
  11. Looping: How to get two posts from one category, then two from another User last replied: 2 months ago. No replies since.
  12. Need Pagination in mysite section User last replied: 2 months ago. No replies since.
  13. Upgrading plugin errors User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by JayceOrphan.
  14. migration from live to local failed User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by The Baud.
  15. How to list all attachments according to a specific search term ?? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  16. Process custom fields User last replied: 2 months ago. No replies since.
  17. Remove single category from blog (special) User last replied: 2 months ago. No replies since.
  18. Where to integrate my Google Maps JavaScript API v3 code in Theme? User last replied: 2 months ago. No replies since.
  19. Can't open Setting Page(options-general.php) User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by niceday_zhu.
  20. [Plugin: Related Posts by Taxonomy] Lightweight as promise User last replied: 2 months ago. No replies since.
  21. Custom Taxonomy (Tag Input Not Showing) User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Karigador.
  22. Loop For custom Post types and Order by particular post type User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by baljit12.
  23. get_permalink inside post-content via text input User last replied: 2 months ago. No replies since.
  24. [resolved] [Plugin: Related Posts by Taxonomy] Custom Taxonomy User last replied: 2 months ago. No replies since.
  25. [resolved] [Plugin: Related Posts by Taxonomy] Call plugin from single.php page User last replied: 2 months ago. No replies since.
  26. preg_match() error User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by CapFlint.
  27. [resolved] [Plugin: Related Posts by Taxonomy] Related Pages? User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by dooza.
  28. Column Alignment Problem if Too Long User last replied: 3 months ago. No replies since.
  29. [resolved] My Website vanished! (all white) User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Radices.
  30. [resolved] Cannot enter my wp-admin User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 1 month ago by gamanzsuzsa.

Threads Started

No more topics posted.