WordPress.org

Forums

User Profile

kamster94

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Responsive Lightbox by dFactory] Single image now working like gallery User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Kimberly.
  2. [Plugin: Reading Position Indicator] nietypowe położenie ustawień wtyczki User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. [Plugin: Reading Position Indicator] Great plugin User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. [Plugin: Orphans] Pozycja obowiązkowa User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. [Plugin: Twitter Widget Pro] Loading widget asynchronously User last replied: 3 years ago. No replies since.
  6. Google Crawler errors, 404s User last replied: 3 years ago. No replies since.
  7. Problems with specific tables in database after import User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. [Plugin: Social Media Widget] Indexed sprite rather than loose icons User last replied: 3 years ago. No replies since.
  9. [Theme: PressWork] Permalinks problem User last replied: 3 years ago. No replies since.
  10. [resolved] [Plugin: Social Media Widget] HTML validation issue - 1 missing space User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by roadRUNN3R.

Threads Started

  1. [Plugin: Responsive Lightbox by dFactory] Single image now working like gallery Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Kimberly.
  2. [Plugin: Reading Position Indicator] Great plugin Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Kamil Chmielewski.
  3. [Plugin: Orphans] Pozycja obowiązkowa Started: 1 year ago No replies.
  4. [Plugin: Twitter Widget Pro] Loading widget asynchronously Started: 3 years ago No replies.
  5. Google Crawler errors, 404s Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Kamil Chmielewski.
  6. Problems with specific tables in database after import Started: 3 years ago No replies.
  7. [Plugin: Social Media Widget] Indexed sprite rather than loose icons Started: 3 years ago No replies.
  8. [Theme: PressWork] Permalinks problem Started: 3 years ago No replies.