WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

User Profile

jv8080

User Activity

Recent Replies

  1. Video On Ecommerce User last replied: 4 months ago. No replies since.
  2. Fatal error trying to the dasboard using wp-admin User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by zayih.
  3. Add space between widgets after content (post) User last replied: 4 months ago. No replies since.
  4. Media Library error User last replied: 4 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Timothy Bowers.
  5. How to change menu bar background color? User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by jesuscam.
  6. Enigma User last replied: 5 months ago. No replies since.
  7. Inserting Mp4 videos User last replied: 5 months ago. No replies since.
  8. Text color for woocommerce one page checkout User last replied: 6 months ago. No replies since.
  9. Instant WordPress -Stuck at redirecting User last replied: 6 months ago. No replies since.
  10. Which will be better to create a blog? User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by nzamin.
  11. [resolved] cannot complete instalation,install.php gets a redirection error User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by Djurisko.
  12. Installing second WordPress instance in Windows Server User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by gis10a.
  13. [resolved] WordPress not installing User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 6 months ago by onokomta.
  14. Re installing the original theme User last replied: 6 months ago. No replies since.
  15. can't install on mac book pro running el Capitan User last replied: 6 months ago. No replies since.
  16. Tables are not created on installing WP on USB stick with XAMPP User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Novice999.
  17. Issue Logging in on LAN wordpress User last replied: 3 years ago. No replies since.
  18. Problems with site address! User last replied: 3 years ago. No replies since.
  19. [resolved] All posts and pages go to the "It works!" page User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by oicisonline.
  20. [resolved] 403 security problem when swapping wordpress folder User last replied: 3 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.