WordPress.org

Forums

User Profile

jupiterwise

User Activity

Recent Replies

  1. [Theme: Make] Caption reveal not working on iPad User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Scott - The Theme Foundry.
  2. [Theme: Make] Clickable gallery/URL User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Scott - The Theme Foundry.
  3. [Theme: Make] The teme is good - pro upgrade too expensive User last replied: 5 months ago. No replies since.
  4. [resolved] [Theme: Make] Fatal error: func_get_args(): Can't be used as a function parameter User last replied: 6 months ago. No replies since.
  5. [resolved] [Theme: Make] wordpress customizer and not uniqe id settings id User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 6 months ago by Scott - The Theme Foundry.
  6. google Structured Data Testing Tool for theme make User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by ncysan.
  7. [resolved] [Theme: Make] Move navigation out of header User last replied: 7 months ago. Most recent reply: 7 months ago by Scott - The Theme Foundry.
  8. [resolved] [Theme: Make] Widgets in side bar not displaying consistently across all pages User last replied: 8 months ago. No replies since.
  9. [resolved] [Theme: Make] How to insert "read more" tag from page builder. User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 3 weeks ago by soniya.
  10. [resolved] [Theme: Make] mobile header moves and blocks menu User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 2 months ago by bethkmartin.
  11. [resolved] [Theme: Make] How to remove the upper header bar User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 6 months ago by hrider1982.
  12. [resolved] [Theme: Make] How do I change the "Read more" text on my homepage? User last replied: 8 months ago. No replies since.
  13. [resolved] [Theme: Make] Customizer preview hits standard Comodo mod_security rules User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 7 months ago by mapplesheep.
  14. [resolved] Make theme css error User last replied: 8 months ago. No replies since.
  15. [resolved] [Theme: Make] Page editor not showing content User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 1 week ago by tejas9.
  16. [resolved] [closed] [Theme: Make] Post pictures don't show up on homepage User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Scott - The Theme Foundry.
  17. [resolved] [Theme: Make] White space at bottom of site User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 7 months ago by Timothy Bowers.
  18. [Theme: Make] Transparent Logo? User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by prodiac.
  19. [resolved] [Theme: Make] No "request" for comments after each post User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by reflects.
  20. [resolved] [Theme: Make] Can homepage posts be full post? User last replied: 9 months ago. No replies since.
  21. [resolved] How to use both sidebars and Theme Make? User last replied: 9 months ago. No replies since.
  22. [resolved] [Theme: Make] Video in Slider User last replied: 9 months ago. No replies since.
  23. [resolved] [Theme: Make] Get rid of Reply section User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 4 months ago by Scott - The Theme Foundry.
  24. [resolved] [Theme: Make] How to change the width of the slidershow? User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by uwerupp.
  25. [resolved] [Theme: Make] Slider picture troubles User last replied: 9 months ago. No replies since.
  26. [resolved] [Theme: Make] gallery User last replied: 9 months ago. No replies since.
  27. [resolved] Make's footer disappeared User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by ohk.
  28. [resolved] [Theme: Make] Video User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Scott - The Theme Foundry.
  29. [resolved] [Theme: Make] Image hover effect not working on ipad User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by realdoctorstu.
  30. [resolved] [Theme: Make] Where can I edit the ? User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Scott - The Theme Foundry.

Threads Started

  1. [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Endless loop after remote login Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Jasonheffner.
  2. [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Conflict with 3.4's Theme Customizer Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Ron Rennick.
  3. [Plugin: Easy Blogroll Image] Plugin won't install from Install Plugins screen Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Hiranthi.
  4. [Plugin: Attachments] Errors in thickbox since upgrading to 3.1.3 Started: 3 years ago No replies.