WordPress.org

Forums

User Profile

JumboClicks

User Activity

Recent Replies

  1. My favicon & featured image not showing up after changing from .com to .org User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. After moving site to new server, image uploads are all 404 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. [resolved] 500 Error After Moving WordPress User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by DavidB722.
  4. Change links in settings through FTP User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by dinsan.
  5. Could not install on Win2008R2 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  6. download dont work User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Mark Senff.
  7. I own a domain name and the site is running. I need to move to WP. User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Stephenypl.
  8. maximum comments display causes fatal error User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. Sequential post number User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Jan Dembowski.
  10. Issues with jetpack and users User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by waypasthadenough.
  11. resolution maybe? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Mark Senff.
  12. wp-admin trying to open weird website User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by petrike.
  13. Defaulting to wordpress.com User last replied: 1 year ago. No replies since.
  14. installation windows 7 64 bit wordpress User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by rembang.
  15. WooCommerce(checkout page). Mijireh error: missing mijireh access key User last replied: 1 year ago. No replies since.
  16. не работает плагин Sociable RE User last replied: 1 year ago. No replies since.
  17. localhost login not working User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Team Vivacity.
  18. remove expired blogs User last replied: 1 year ago. No replies since.
  19. 404 error when permalinks changed to post name User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by geordiefrost.
  20. table_prefix problem after upgrade User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by AKCarlow.
  21. File links not working with Author but works with Editor User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by falen.
  22. Storage Size of the localhost installation User last replied: 1 year ago. No replies since.
  23. wordpress install on wamp fails error 500 User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 7 months ago by metamorfose.
  24. Do I need a Multisite? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  25. Problems web development (password) User last replied: 1 year ago. No replies since.
  26. User bar at the top User last replied: 1 year ago. No replies since.
  27. Captcha lockout User last replied: 1 year ago. No replies since.
  28. Linking Templates User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by The Creative Tablet.
  29. WordPress installation error User last replied: 1 year ago. No replies since.
  30. [resolved] Can't find the admin panel anymore after setting the template to maintenance User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by pata1438.

Threads Started

No more topics posted.