WordPress.org

Forums

User Profile

juggledad

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Passworded page not working User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Leslie Bigos.
  2. How do I set up a form to appear after someone clicks a permission box? User last replied: 5 months ago. No replies since.
  3. Home Page Replacement User last replied: 5 months ago. No replies since.
  4. Widget Title Font Size User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by ronnieiu.
  5. Missing editing tools on dashboard User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by l2tmedia.
  6. "Are you sure you want to do this?" issue when editing widgets User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Corlanes.
  7. WordPress deleted itsself! Redirect to install.php User last replied: 5 months ago. No replies since.
  8. Post dates constantly rewritten! User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by laurentlanglais.
  9. cant seem to find a way ro edit themes User last replied: 5 months ago. No replies since.
  10. Removing the horizontal line User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by jkblue.
  11. vihv-menu errors User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Glen Charles Rowell.
  12. Blog Summary Page Problem User last replied: 5 months ago. No replies since.
  13. A plugin made errors on my site & they won't go even with the plugin removed User last replied: 5 months ago. No replies since.
  14. wp-admin login page isn't working User last replied: 5 months ago. No replies since.
  15. Removing Date of Post After Post User last replied: 5 months ago. No replies since.
  16. [resolved] Can't log into my blog User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Dawn Fergie.
  17. [ASK] Create A Landing Page For Login/Register User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by SomeOne eLSe.
  18. Single page of site loading gibberish User last replied: 5 months ago. No replies since.
  19. [resolved] [Theme: Atahualpa] Truncate (for lack of a better word) left sidebar? User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Teratoma.
  20. Can't see blog post content (possible database issue) User last replied: 5 months ago. No replies since.
  21. image display and z-index in header User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by static63.
  22. Can't remove my right sidebar widgets User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Michael.
  23. Extra Categories User last replied: 5 months ago. No replies since.
  24. All my content randomly showing up on one page? User last replied: 5 months ago. No replies since.
  25. [closed] Single Posts Not Showing At All... Help? User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by WPyogi.
  26. Photo Gallery - Thumbnails not displaying in posts User last replied: 6 months ago. No replies since.
  27. [Theme: Atahualpa] Posts Page layout User last replied: 6 months ago. No replies since.
  28. [Theme: Atahualpa] Header Image User last replied: 6 months ago. No replies since.
  29. broken wp-config.php - white screen death User last replied: 6 months ago. No replies since.
  30. Lost Access to Some Dashboard Functions User last replied: 6 months ago. Most recent reply: 5 months ago by glassman_2015.

Threads Started

No more topics posted.