WordPress.org

Forums

User Profile

jstallard

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Can't change multisite main blog's Site Upload Space Quota User last replied: 2 months ago. No replies since.
  2. [resolved] Dashboard css not working on migrated multisite User last replied: 3 months ago. No replies since.
  3. [resolved] Database error? Blog displaying widgets that belong to multisite's main blog User last replied: 4 months ago. No replies since.
  4. [resolved] Slow load and no dashboard after Multisite server transfer User last replied: 5 months ago. Most recent reply: 5 months ago by Bet Hannon.
  5. [resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack Facebook Like Box Title link opens in the same window User last replied: 7 months ago. No replies since.
  6. [Plugin: Blog Copier] Siteurl not changing from copied site User last replied: 7 months ago. No replies since.
  7. [resolved] [Plugin: Buddypress] Unable to access Buddypress suppport forum User last replied: 8 months ago. No replies since.
  8. [Plugin: Buddypress] Manage Signups permissions User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by TallyThemes.
  9. [resolved] [Plugin: Wordfence Security] wfLeechers, wfScanners, wfStatus table errors User last replied: 10 months ago. No replies since.
  10. Add Media Button, etc Not Working after Update User last replied: 11 months ago. Most recent reply: 2 months ago by laxmikantpm.
  11. [resolved] Accessing WordPress functions from external php program User last replied: 1 year ago. No replies since.
  12. [resolved] [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Rewriting domain URL in address bar User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. [resolved] Image URLs are mapped to multisite rather than domain User last replied: 1 year ago. No replies since.
  14. [resolved] [Plugin: Easy Table] "NLINE BREAK" displayed when using "|" as row delimiter User last replied: 1 year ago. No replies since.
  15. [resolved] Multisite pages suddenly not found User last replied: 1 year ago. No replies since.
  16. [Theme: Twenty Twelve] Mobile version doesn't use functions.php User last replied: 1 year ago. No replies since.
  17. [resolved] Blog domain redirection problems User last replied: 1 year ago. No replies since.
  18. [resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack Dashboard Links Broken in Multisite Blogs with Own Domain User last replied: 1 year ago. No replies since.
  19. Extended registration form plugin User last replied: 2 years ago. No replies since.
  20. [resolved] Backup Scheduler unavailable to multisite's blog administrators User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Sed Lex.

Threads Started

  1. [resolved] Can't change multisite main blog's Site Upload Space Quota Started: 3 months ago Most recent reply: 2 months ago by jstallard.
  2. [resolved] Dashboard css not working on migrated multisite Started: 5 months ago Most recent reply: 3 months ago by jstallard.
  3. [resolved] Database error? Blog displaying widgets that belong to multisite's main blog Started: 4 months ago Most recent reply: 4 months ago by jstallard.
  4. [resolved] Slow load and no dashboard after Multisite server transfer Started: 5 months ago Most recent reply: 5 months ago by Bet Hannon.
  5. [resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack Facebook Like Box Title link opens in the same window Started: 1 year ago Most recent reply: 7 months ago by jstallard.
  6. [Plugin: Buddypress] Manage Signups permissions Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago by TallyThemes.
  7. [resolved] [Plugin: Buddypress] Unable to access Buddypress suppport forum Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago by jstallard.
  8. [resolved] [Plugin: Wordfence Security] wfLeechers, wfScanners, wfStatus table errors Started: 10 months ago Most recent reply: 10 months ago by jstallard.
  9. [resolved] Accessing WordPress functions from external php program Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jstallard.
  10. [resolved] [Plugin: WordPress MU Domain Mapping] Rewriting domain URL in address bar Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jstallard.
  11. [resolved] Image URLs are mapped to multisite rather than domain Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jstallard.
  12. [resolved] [Plugin: Easy Table] "NLINE BREAK" displayed when using "|" as row delimiter Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jstallard.
  13. [resolved] Multisite pages suddenly not found Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jstallard.
  14. [Theme: Twenty Twelve] Mobile version doesn't use functions.php Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jstallard.
  15. [resolved] Blog domain redirection problems Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jstallard.
  16. [resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack Dashboard Links Broken in Multisite Blogs with Own Domain Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jstallard.
  17. Extended registration form plugin Started: 2 years ago No replies.
  18. [resolved] Backup Scheduler unavailable to multisite's blog administrators Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Sed Lex.