WordPress.org

Forums

User Profile

jonnylons

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] WordPress multisite - Sub-directory not working in Admin User last replied: 6 months ago. No replies since.
  2. Themes and Admin Dashboards broken after 4.2.4 update User last replied: 6 months ago. No replies since.
  3. [resolved] [closed] Admin very slow and cutting connection after 4.2.4 update User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  4. [Plugin: BP External Group Blogs] Causes WP Admin bar to disappear User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 2 years ago by valuser.
  5. [Plugin: BuddyPress Wiki Component] Save Page Not Working User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by jtrentc.
  6. [Plugin: BP Labs] Group Admin Function for Buddypress User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Paul Gibbs.
  7. [Plugin: BP Group Management] Bulk action User last replied: 4 years ago. No replies since.
  8. [resolved] [closed] Redirected to login screen after Multisite install User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by en3r0.
  9. [closed] Upgrade to Multisite- login failes due to redirect User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  10. [resolved] Install Multi-site within Multi-site installation? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  11. Will there be a fix for old WordPress installs for multisite functionality? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by billsaysthis.
  12. Transferring a site with NextGEN Gallery Installed User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by chrisgarland.
  13. Migrate WP 3.0 from subdomain to another subdomain User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.
  14. Twitter Tools Sidebar Post User last replied: 5 years ago. No replies since.
  15. Cannot Login After Upgrade to Multisite on Fresh Install of 3.0 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.
  16. wordpress network User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Themes and Admin Dashboards broken after 4.2.4 update Started: 9 months ago Most recent reply: 6 months ago by jonnylons.
  2. [Plugin: BP Labs] Group Admin Function for Buddypress Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Paul Gibbs.
  3. [resolved] [closed] Redirected to login screen after Multisite install Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by en3r0.
  4. [resolved] Install Multi-site within Multi-site installation? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  5. Migrate WP 3.0 from subdomain to another subdomain Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.
  6. Will there be a fix for old WordPress installs for multisite functionality? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by billsaysthis.
  7. Cannot Login After Upgrade to Multisite on Fresh Install of 3.0 Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.