WordPress.org

Forums

User Profile

jonl711

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: NextGEN Gallery] application and after sell support User last replied: 8 months ago. Most recent reply: 8 months ago by photocrati.
  2. When loading website, get white screen no image, no front page. User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by juggledad.
  3. re install plugins after crash User last replied: 9 months ago. No replies since.
  4. [resolved] Installed new version on new server, need to bring old to new. User last replied: 9 months ago. Most recent reply: 9 months ago by Digico Paris.
  5. missing sidebar widget from appearance menu User last replied: 11 months ago. No replies since.
  6. Downloads not working User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. Access my WordPress site from another pc on same network User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by thefeldkircher.
  8. [Plugin: Mobile Smart] Not showing my page when activated User last replied: 1 year ago. No replies since.
  9. obscura theme User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by mmairs05.
  10. [closed] Obscura 1.0.4 Theme User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by Andrew Nevins.
  11. The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini. User last replied: 2 years ago. No replies since.
  12. test bench to test WP User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. [Plugin: NextGEN Gallery] "Move to" not working User last replied: 2 years ago. No replies since.
  14. [resolved] Update stuffed up my site User last replied: 2 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: NextGEN Gallery] application and after sell support Started: 8 months ago Most recent reply: 8 months ago by photocrati.
  2. When loading website, get white screen no image, no front page. Started: 9 months ago Most recent reply: 9 months ago by juggledad.
  3. re install plugins after crash Started: 9 months ago No replies.
  4. [resolved] Installed new version on new server, need to bring old to new. Started: 9 months ago Most recent reply: 9 months ago by Digico Paris.
  5. missing sidebar widget from appearance menu Started: 11 months ago Most recent reply: 11 months ago by jonl711.
  6. Downloads not working Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by jonl711.
  7. [Plugin: Mobile Smart] Not showing my page when activated Started: 1 year ago No replies.
  8. obscura theme Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by mmairs05.
  9. [closed] Obscura 1.0.4 Theme Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by Andrew Nevins.
  10. The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini. Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by jonl711.
  11. test bench to test WP Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by jonl711.
  12. [Plugin: NextGEN Gallery] "Move to" not working Started: 2 years ago No replies.
  13. [resolved] Update stuffed up my site Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by jonl711.