WordPress.org

Forums

User Profile

jcastaneda

User Activity

Recent Replies

  1. Change theme and plugin author / contributor User last replied: 2 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Guido.
  2. CSV file format corrupts when exporting subscribers from newsletter plugin User last replied: 2 months ago. No replies since.
  3. Fatal Error: break' not in the 'loop' or 'switch' User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by jimninus.
  4. How to isolate heading style to only the text I select? User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by bamster.
  5. Is WordPress.com API available on other WordPress hosts? User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by lagavulin.
  6. [resolved] Frontpage loading slow User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Tara.
  7. [Theme: Gravit] Visual Composer Update User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by colemancreek.
  8. [resolved] Missing social menu User last replied: 3 months ago. No replies since.
  9. Caveat font missing in Typography dropdown User last replied: 3 months ago. No replies since.
  10. close button doesn't dissaper in colorbox User last replied: 3 months ago. No replies since.
  11. how to fix Killed query error log? User last replied: 3 months ago. No replies since.
  12. [resolved] call_user_func_array() expects parameter 1 to be valid.. Custom Function User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 2 months ago by Devin Blewitt.
  13. [resolved] Theme (underscores-based) failed update to 4.5 User last replied: 3 months ago. No replies since.
  14. New link inserter box can't be closed? User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 1 month ago by Hunch.
  15. [resolved] Tags stopped working, getting blank screen User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by hiddenash.
  16. Fatal Error Message User last replied: 3 months ago. No replies since.
  17. [resolved] Problems with sharing my website on facebook User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by nikolamil9942.
  18. Native Support for a Theme Logo User last replied: 3 months ago. No replies since.
  19. After updating to 4.5 "&" ads these characters # 038; User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by rociopts.
  20. [resolved] Advanced WP Customise Control User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Daniel James.
  21. Best version of WAMPServer for WP4.5 User last replied: 3 months ago. No replies since.
  22. Formatting a Thank You Page User last replied: 3 months ago. No replies since.
  23. [resolved] My next page doesn't work User last replied: 3 months ago. No replies since.
  24. How to show selected taxonomies on a page? User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Granis.
  25. [resolved] Menu not working after 4.5 upgrade User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Haraldur.
  26. WP Theme Update using GIT User last replied: 3 months ago. No replies since.
  27. Trying to remove category title: from my post title User last replied: 3 months ago. No replies since.
  28. [resolved] Customizer - detect post-type? User last replied: 3 months ago. No replies since.
  29. Twenty Sixteen Theme- Having Menu button Permanent User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago by Wolfman1000.
  30. Blog theme not displaying properly User last replied: 3 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.