WordPress.org

Forums

The Support Forums will be in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. More information.

User Profile

jafer

User Activity

Recent Replies

  1. [closed] Codex Down? User last replied: 11 years ago. No replies since.
  2. Really Slow Sidebar Loading User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 11 years ago by tomhanna.
  3. Wp-Polls 1.5 updated User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 10 years ago by Jo0Lz.
  4. WP Dropdown Comments won't validate User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 10 years ago by qamuri.
  5. wp-mail.php User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 10 years ago by Juanfer.
  6. Image Headlines Plugin User last replied: 11 years ago. No replies since.
  7. 1.5.1 Working Fine, but one error message User last replied: 11 years ago. No replies since.
  8. Podcast category not showing link User last replied: 11 years ago. No replies since.
  9. Link header ruining page User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 11 years ago by NrcONE.
  10. My database is setting my comments as spam User last replied: 11 years ago. No replies since.
  11. Comments do not appear to be working (since upgrade to 1.5) User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 11 years ago by melinazoe.
  12. Login Form not link User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 11 years ago by Lorelle.
  13. External links in separate pages User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 10 years ago by Beel.
  14. Error Message All of a Sudden User last replied: 11 years ago. No replies since.
  15. Change main page and password protect User last replied: 11 years ago. No replies since.
  16. [REQ] Contact form plugin for V1.5 User last replied: 11 years ago. No replies since.
  17. Sidebar Template in WP 1.5 User last replied: 11 years ago. No replies since.
  18. Archives only Show part of post User last replied: 11 years ago. Most recent reply: 11 years ago by chuckblue.
  19. Recent Comments Problem User last replied: 11 years ago. No replies since.
  20. Comments Going to Main Page User last replied: 11 years ago. No replies since.
  21. Upgraded but not working properly User last replied: 11 years ago. No replies since.
  22. Category Separators User last replied: 11 years ago. No replies since.
  23. Error using Edit on my post User last replied: 11 years ago. No replies since.
  24. Disappearing Archives User last replied: 12 years ago. No replies since.
  25. WordPress Media Player plugin User last replied: 12 years ago. Most recent reply: 10 years ago by flammobammo.
  26. An eternal lake User last replied: 12 years ago. No replies since.
  27. thoughts on new design and blog User last replied: 12 years ago. No replies since.
  28. Trouble at the wiki User last replied: 12 years ago. No replies since.
  29. Menu sizing! User last replied: 12 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Error using Edit on my post Started: 11 years ago No replies.
  2. Disappearing Archives Started: 12 years ago No replies.
  3. Trouble at the wiki Started: 12 years ago No replies.