WordPress.org

Forums

User Profile

Ipstenu

User Activity

Recent Replies

  1. 3.1 upgrade broke links by requiring "blog/" again User last replied: 4 years ago. No replies since.
  2. [resolved] /%category%/%postname% User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by JakkeL.
  3. Email to post User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by heyheysailor.
  4. Custom post type Permalink structure ? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by joaochao.
  5. [resolved] Cant Create New Sites After WordPress 3.1 Upgrade User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Vann Digital Networks.
  6. Error on import to WordPress 3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  7. WordPress 3.1 Redirect Loop User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by seahawknationblog.
  8. [resolved] Why are you fixing what isn't broken? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by markvs.
  9. Database restore doesn't show in blog User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by squinnxx.
  10. [resolved] Can't disable comments / pingbacks on pages in 3.1? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Karen Kubiak.
  11. [resolved] WordPress 3.1 - Links in menu not opening in new window User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by bigsilk.
  12. [resolved] Publishing post problem User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by TomUsher.
  13. Not Seeing Plug-Ins option on Admin Page User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by mylifechecklist.
  14. Embedded YouTube videos removed by visual editor User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by webvitaly.
  15. Formatting, i have to double space to get one space. User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by fawkesblog2.
  16. [resolved] Fatal error User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by promasoftbd.
  17. [resolved] [closed] Category Permalinks after 3.1 Upgrade Not Working User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by estern23.
  18. Admin VERY slow since 3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by elanbailey.
  19. [resolved] WordPress Admin Bar is not working with my custom theme? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by twoeagles.
  20. Pages not being saved with information when edited User last replied: 4 years ago. No replies since.
  21. WordPress automatic update doesn't work from 2.9.1 and 3.0.1? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Tim Berneman.
  22. [closed] HELP! WordPress Update Fatal Error User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by esmi.
  23. THANK-YOU For The Admin Bar User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by esmi.
  24. [Plugin: WordPress Admin Bar] WordPress Admin Bar Not Visible Even With The Footer Hook User last replied: 4 years ago. No replies since.
  25. [closed] WordPress asking for FTP settings on LocalHost User last replied: 4 years ago. No replies since.
  26. Can't login or register to forum User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by PinoEire.
  27. Moving one site content to other User last replied: 4 years ago. No replies since.
  28. [resolved] TinyMce Crashing Firefox User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Dunc.
  29. wordpress 3.1 crashed my photo upload feature!!!!!!! User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by myitali1.
  30. [resolved] YouTube embed not working in 3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by ggarmento.

Threads Started

No more topics posted.