WordPress.org

Forums

User Profile

Ipstenu

User Activity

Recent Replies

  1. How to open my blocked account "Your account has been marked as a spammer." User last replied: 4 years ago. No replies since.
  2. WordPress site hacked and now cannot login or reset password ... User last replied: 4 years ago. No replies since.
  3. ranking User last replied: 4 years ago. No replies since.
  4. [closed] is that tool secure? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Boyevul.
  5. Can't change comments and excerpt User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by InterantMedia.
  6. Version 3.1 is faulty User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. post_types_archives :( what for ? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by sergeletko.
  8. [resolved] 'Like' feature for comments... not a Facebook plugin. Please feedback! User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by carnevalle.
  9. Admins can't post new articles in 3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by thenixus.
  10. 500 Internal Server Error when "Updating" post v3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by morgpet.
  11. [resolved] Query mod broken in WP 3.1 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by pshero.
  12. [resolved] Remove comments on Pages User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by ilovemydoggy.
  13. Help me User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by ThumperTM.
  14. 3.1 page loads forever, and "Fatal error: Only variables can be passed by" User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by sanjosetax.
  15. WTF 3.1 broke prettyphoto and theme..no editor? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  16. [closed] WTF ? 3.1 Broke Prettyphoto & Where's Editor User last replied: 4 years ago. No replies since.
  17. [resolved] 3.1 gives me a fatal error User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by rapunzel.
  18. [resolved] Custom Fields in 3.1 disappeared User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by rebeljewel.
  19. [resolved] Problem with Permalinks. Categories and tag pages not found User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by smpost.
  20. Menu doesnt work? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  21. 3.1 Problems with image align User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by mohsengham.
  22. Can't reach site since update to 3.1 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  23. excluding categories from homepage User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by sudhirtiwari.
  24. Comment problem when registered users not logged in User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by jlundell.
  25. I deleted "Hello World" now can't even get a login page! User last replied: 4 years ago. No replies since.
  26. error message User last replied: 4 years ago. No replies since.
  27. [closed] How to Direct New Registration Files in a Specific Site with the new WP 3.1? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  28. why is there no paragraph code on this page? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by goldmember.
  29. 2 issues with permalink User last replied: 4 years ago. No replies since.
  30. AutoFocus theme broken in 3.1? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by MrGrif.

Threads Started

No more topics posted.