WordPress.org

Forums

User Profile

Ipstenu

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Trailing slash needed to find subdirectory User last replied: 4 years ago. No replies since.
  2. Spam users profiles on WordPress.org support forums User last replied: 4 years ago. No replies since.
  3. using shortcode in excerpt User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by roibot.
  4. Edit-product forcing default image, text wrapping User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. Multi-site total posts, total comments User last replied: 4 years ago. No replies since.
  6. [resolved] Just a quick question about Multisite subscribers. User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  7. multisite user dont work, User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  8. Multisite Disable Dashboards? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. [Plugin: podPress] Remove PodPress *version* from footer User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by ntm.
  10. How to change group , blog AND events to approval only User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. Request Menu User last replied: 4 years ago. No replies since.
  12. Importing LJ communities to BP groups User last replied: 4 years ago. No replies since.
  13. [resolved] Simple link widget question, I think User last replied: 4 years ago. No replies since.
  14. all is get is the BLANK WHITE PAGES User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  15. [resolved] Sub site backend pointing to primary site backend User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by erbrown777.
  16. [resolved] Plugins not showing up in admin plugin list User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  17. Multisite Installation in subdomains for different lenguages User last replied: 4 years ago. No replies since.
  18. Media Upload problem on Network Version User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. [resolved] Unable to attach an image with TDO Mini Form on a mapped domain User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by max_Q.
  20. tags point to main blog tags User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by dallasm.
  21. WordPress 3.0 Multisite with different folder subfolder levels / nested paths User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Aaron Wagner.
  22. [resolved] Custom Permalinks are redirect to homepage User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Laforge129.
  23. WP.org documents + personal sites - Dating Posts and Docs User last replied: 4 years ago. No replies since.
  24. [closed] 3.1.1 multisite Network Admin error User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrew Nacin.
  25. Can't login to wp-admin User last replied: 4 years ago. No replies since.
  26. [resolved] Multisite blogs' categories and subcategories User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by perror.
  27. Default Problem with Image Linking User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by nickaster.
  28. [resolved] Help with Embedding Video User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by CarlaL48.
  29. My account keeps disappearing User last replied: 4 years ago. No replies since.
  30. [resolved] Why is blogs.dir/1/files/ visible in file URLs? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Jani Uusitalo.

Threads Started

No more topics posted.