WordPress.org

Forums

User Profile

Ipstenu

User Activity

Recent Replies

  1. visual text editor does not work User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by mzrm.
  2. Transferring Domain Name User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Go Daddy.
  3. Locked out of WP dashboard User last replied: 4 years ago. No replies since.
  4. [resolved] [closed] Comment Option Troubles User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. Wrong plugin. Please remove. User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Luca Grandicelli.
  6. how to abort the plugin approval? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Disabling HTML tags on comments GLOBAL SETTING User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by msheaver.
  8. [resolved] FEATURE REQUEST - Custom wp-admin.php naming User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by jeremyduffy.
  9. broadcast to other blog over P2 Theme User last replied: 4 years ago. No replies since.
  10. [resolved] Error When Importing Posts to New Blog User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. Uploading Images to Post/Page Not Working User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by niktoprojekt.
  12. 2nd blog only shows the homepage User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Frederick Townes.
  13. How to provide site analytics to a blog network User last replied: 4 years ago. No replies since.
  14. [resolved] wp-admin URL 404 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  15. After installing multisite, upload images won't work User last replied: 4 years ago. No replies since.
  16. Bug - Dashboard info about "update failed" wont turn off User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Kubatko.
  17. Dashboard Page Not Found and 500 Internal Server Error a LOT User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Jakir Hossain.
  18. WordPress 3.1.2 No Embed Button in Post Editor User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. [resolved] Subdirectory installation, Permalink URL not including the subdirectory User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. automatic update 3.1.1 to 3.1.2 failed User last replied: 4 years ago. No replies since.
  21. Existing network user can't join another site on same network User last replied: 4 years ago. No replies since.
  22. Over 60 and on square Zero User last replied: 4 years ago. No replies since.
  23. Accessing PDF's in /files folder User last replied: 4 years ago. No replies since.
  24. general blog question User last replied: 4 years ago. No replies since.
  25. Migrate to Blogger User last replied: 4 years ago. No replies since.
  26. Text index limit User last replied: 4 years ago. No replies since.
  27. Problems inserting images in Multi Site User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by ant01.
  28. [resolved] Moving multisite keeping live site working User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  29. Where are my users? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  30. Public form to create a Blog User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.

Threads Started

No more topics posted.