WordPress.org

Forums

User Profile

Ipstenu

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Subdomains not set up properly? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by uglybear.
  2. Lost my 'add new plugin' link User last replied: 4 years ago. No replies since.
  3. Thumbnails missing after 3.1.2 upgrade User last replied: 4 years ago. No replies since.
  4. [resolved] Sidebar Dissapeared from Admin after updating to 3.2 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by finid.
  5. [resolved] Account Suspended User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Hedvigsemergency.
  6. Fatal error caused by list-rank-dashboard-widget User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by redheadedtravels.
  7. [resolved] My site's not working at all after installing upgrade, please help! User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by eplzone.
  8. Errot with new Wordpess 3.2 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. [resolved] Header error User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by onceno.
  10. [closed] Upgrade to V3.2 and my site is f**ked User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. [resolved] WTF is with my image? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by iamjanco.
  12. [resolved] Dashboard sidebar missing... User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by ftcros.
  13. WP Menu on Admin page not working User last replied: 4 years ago. No replies since.
  14. [resolved] Upgrade from 3.1.4 to 3.2 gives fatal error User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Peder Allen.
  15. So far so good, but now I am lost User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by TCC.
  16. 3.2? I can't find ANY hosting cos. that support PHP 5.2.4! User last replied: 4 years ago. No replies since.
  17. [resolved] 3.2 Installation Issue User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by xarthax.
  18. Dashboard Missing User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Patrickwc.
  19. Where is the database flag for Private posts? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. [resolved] Upgrade from 3.1 to 3.2: Endless "Your WordPress database is already up-to-date" User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Harsh Agrawal.
  21. [resolved] White screen of death when I try to log in User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Rob Cubbon.
  22. login ID problems for upgrading, posting OK User last replied: 4 years ago. No replies since.
  23. Strange WP Issue - Every Post Gets Duplicated ! User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by tektonic_plates.
  24. redesigning multisite page User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  25. Google Ad doesn't show up User last replied: 4 years ago. No replies since.
  26. Upgrade to 3.2 User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by tovmy.
  27. [resolved] Post tags went wrong after I upgrading to WordPress 3.2 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  28. Which document contains the links? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Phhilip.
  29. More kitchensink problems... User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by blueamulette.
  30. Sidebar at bottom User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by annapootle.

Threads Started

No more topics posted.