WordPress.org

Forums

The Support Forums are in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. Help is available via IRC during this time. More information.

User Profile

Ipstenu

User Activity

Recent Replies

  1. Chrome Tab Bug? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by nickaster.
  2. Return "search engines blocked" indication to 3.2 dashboard User last replied: 5 years ago. No replies since.
  3. Links won't show up in page User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Kathryn.
  4. Grayed out box User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by helpplease83.
  5. Can't access my admin page. User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by alesha411page.
  6. WordPress 3.2 Visual Tab Greyed Out User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by adam_smith.
  7. [resolved] [closed] Multisite Dashboard AJAX problem - solved - bug report? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  8. Subscribe across multisites User last replied: 5 years ago. No replies since.
  9. One site, one landing, three sub-pages/blogs User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Redreusam.
  10. [resolved] Lost my Network and Subdomains Again User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Samuel Wood (Otto).
  11. Multisite-wide comments and ping settings User last replied: 5 years ago. No replies since.
  12. [resolved] Upgrade to V3.2 - FAQ fix hasn't solved problems User last replied: 5 years ago. No replies since.
  13. [resolved] Unable to insert pics since upgrade User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by mixos.
  14. [resolved] get_query_var cpage doesn't seem to be working? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by richarduk.
  15. "An existing WordPress network was detected." in brand new installation User last replied: 5 years ago. No replies since.
  16. [resolved] Templates Not Showing User last replied: 5 years ago. No replies since.
  17. Subdirectory sites work with IP but not Domain Name User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Andrea Rennick.
  18. mapping domains issues, wp 3.2 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by brent3721.
  19. [resolved] Deactivate & Delete Plugin User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by iKeirNez.
  20. [resolved] Widget functionality - a bug or "feature"? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Harry.
  21. [resolved] New 3.2 WP, editor 1 column 2 columns switching User last replied: 5 years ago. No replies since.
  22. [closed] mapping domains, all domains set as primary ?? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  23. Only wordpress php files not executing User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by jenn4321.
  24. [resolved] Categories Missing from Admin, No Known Precipitating Cause User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by esmi.
  25. [resolved] How can I force WP to add a trailling sliash in htaccess? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by pixelnate.
  26. Turn off the "LEAVE REPLY" when clicking images User last replied: 5 years ago. No replies since.
  27. [resolved] Bug found in WordPress 3.2 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  28. Continued support for WP 3.1 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  29. [resolved] Content-Quote TwentyEleven - Random "T" User last replied: 5 years ago. No replies since.
  30. [resolved] WordPress.com Username and Password User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.