WordPress.org

Forums

The Support Forums are in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. Help is available via IRC during this time. More information.

User Profile

Ipstenu

User Activity

Recent Replies

  1. url rewrite for sub-directories in multisite User last replied: 5 years ago. No replies since.
  2. Multisite Site Count broken in Dashboard? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  3. WPMU not adding new site :( User last replied: 5 years ago. No replies since.
  4. Dashboard won't show up at all? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by tholcomb.
  5. updated to 3.2 and now its funky User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Allie1138.
  6. Your netbrowser are not safe! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by sijo55.
  7. Increase visibility of 'Search Engines Blocked' notification in 3.2 User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Rob Barrett.
  8. Widgets don't + cannot select all items at once User last replied: 5 years ago. No replies since.
  9. Why my plugin is disapeared on wordpress.org User last replied: 5 years ago. No replies since.
  10. Plugin Not supPorted User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Mayankrock16.
  11. WordPress 3.2 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  12. Help! User last replied: 5 years ago. No replies since.
  13. fatal error after 3.2 upgrade , please help my site is gone. User last replied: 5 years ago. No replies since.
  14. Add New Site only half works User last replied: 5 years ago. No replies since.
  15. Import WordPress Error message what's happen? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by nobita.
  16. WordPress 3.2 issue with Visual interface User last replied: 5 years ago. No replies since.
  17. Accidentally deleted wordpress from wordpress address-now can't log back in User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by dagmarmeachem.
  18. [resolved] Can't log in - must be a bad plugin when I upgraded to newest WP update User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by delfinparis.
  19. Formatting issues continue years after first reports of issues User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by eduguytoo.
  20. Embedding M4V Videos User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Chris H.
  21. [resolved] Upgrade to 3.2 distorted my layout and color User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Treason Specials.
  22. [resolved] Problems with Admin Bar and Recent Comments Widget in Dashboard after upgrade User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by Abigailm.
  23. [resolved] Themes Applied No Images appear for Multisite sub-directorys sites User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by pdeal.
  24. Very basic question - probably User last replied: 5 years ago. No replies since.
  25. MYSQL issue after update User last replied: 5 years ago. No replies since.
  26. 3.2 Broke Visual Editor (multiple sites) User last replied: 5 years ago. No replies since.
  27. re-install version 3.1.2? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  28. [closed] 3.2 / mu setup User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by alajoann.
  29. [resolved] Adding to Iphone Homescreen User last replied: 5 years ago. No replies since.
  30. Completely stumped! User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by becomingleaders.

Threads Started

No more topics posted.