WordPress.org

Forums

User Profile

inweb

User Activity

Recent Replies

  1. All widgets are gone after update to 3.9 User last replied: 1 year ago. No replies since.
  2. [Plugin: MailPoet Newsletters] Not Working in WPMU? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by MailPoet Staff.
  3. Domain mapping with cname settings User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  4. wp-admin diverts to public_html/wp-admin User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  5. Active plugins not showing in admin for each site User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  6. [Plugin: WP Customer Reviews] Submit not working in IE 7 or 8 User last replied: 3 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Post by Email vanished from Settings User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by venug.
  8. [resolved] [Plugin: Blue Network Plugins!] Doesnt show any plugins at all User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by r-a-y.
  9. Kitchen sink not accessible User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Robbie Gee.
  10. [Plugin: NextGEN Gallery] Upgrade loop User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Heintraag.
  11. Categories & Tags not working User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by WebNetworkEngineers.
  12. Database system like asp User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.
  13. Gold cart ecommerce - API Key incorrect User last replied: 5 years ago. No replies since.
  14. [resolved] WPMU Set Categories for all new blogs User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.

Threads Started

  1. Domain mapping with cname settings Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  2. wp-admin diverts to public_html/wp-admin Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  3. Active plugins not showing in admin for each site Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  4. [Plugin: WP Customer Reviews] Submit not working in IE 7 or 8 Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by inweb.
  5. [resolved] [Plugin: Blue Network Plugins!] Doesnt show any plugins at all Started: 4 years ago Most recent reply: 3 years ago by r-a-y.
  6. Database system like asp Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.
  7. [resolved] WPMU Set Categories for all new blogs Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by MichaelH.