WordPress.org

Forums

The Support Forums are in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. Help is available via IRC during this time. More information.

User Profile

Invex09

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] [Plugin: The Events Calendar] Venue PHP Errors | Venue Not Saving User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 1 month ago by papyrusdoc.
  2. Google Analytics for WordPress - Invalid token User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by monjela.
  3. Image link doesn't set correctly ... other posts/threads aren't helping User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by fishnyc22.
  4. Trouble w/ PHP get variables User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. Theme Breaks Public Site on IIS but works fine on Apache? User last replied: 5 years ago. No replies since.
  6. Add Icon to External Links in Nav User last replied: 5 years ago. No replies since.
  7. Missing Post Titles on Main Blog Page User last replied: 5 years ago. No replies since.
  8. PDF Manager User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Tafts.
  9. How to add code/modify Publish Post function User last replied: 6 years ago. No replies since.
  10. Default Avatar doesn't follow admin setting User last replied: 6 years ago. Most recent reply: 6 years ago by Steve.
  11. BG Image offcentered only in IE7 User last replied: 7 years ago. No replies since.
  12. Site Off-Center in IE7 User last replied: 7 years ago. No replies since.
  13. Automated Thickbox/Fancybox Gallery User last replied: 7 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. Image link doesn't set correctly ... other posts/threads aren't helping Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by fishnyc22.
  2. Google Analytics for WordPress - Invalid token Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by monjela.
  3. Trouble w/ PHP get variables Started: 4 years ago No replies.
  4. Theme Breaks Public Site on IIS but works fine on Apache? Started: 5 years ago No replies.
  5. Add Icon to External Links in Nav Started: 5 years ago No replies.
  6. Missing Post Titles on Main Blog Page Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by Invex09.
  7. How to add code/modify Publish Post function Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Invex09.
  8. Default Avatar doesn't follow admin setting Started: 6 years ago Most recent reply: 6 years ago by Steve.
  9. BG Image offcentered only in IE7 Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by Invex09.
  10. Site Off-Center in IE7 Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by Invex09.
  11. Automated Thickbox/Fancybox Gallery Started: 7 years ago No replies.