WordPress.org

Forums

User Profile

inge12

User Activity

Recent Replies

  1. [resolved] Which is easier -- break out individual site or combine sites User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Patrick Nommensen.
  2. [resolved] Activating plugins in multisite User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by neuromatto2012.
  3. [resolved] ** SOS! Site down!! ** User last replied: 3 years ago. No replies since.
  4. [resolved] Missing Database tables with new Multisite install User last replied: 3 years ago. No replies since.
  5. ** Caution: WP 3.2.1 breaks themes ** User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by realisa.org@gmail.com.
  6. [resolved] HELP! lost network access!! User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. [resolved] Enabled multisite, now links don't work User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by crashguru.
  8. How to remove specific summaries from front page User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. [resolved] Best plugin for user registration to sub-site User last replied: 4 years ago. No replies since.
  10. frame placement User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. Migrating blog to root of an active site User last replied: 4 years ago. No replies since.
  12. [resolved] Admin Permalink settings show up wrong User last replied: 4 years ago. No replies since.
  13. [resolved] [feature request] Mutisite Plugin Activation Mode: "Network Inherit" User last replied: 4 years ago. No replies since.
  14. [Plugin: WP-Optimize] Network Activation User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago by ruhanirabin.
  15. Forum rules & paste bin User last replied: 4 years ago. No replies since.
  16. Wrong examples for Permalink settings User last replied: 4 years ago. No replies since.
  17. [resolved] Network enabling not working User last replied: 4 years ago. No replies since.
  18. [resolved] Enabled multisite, lost database connection User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. [resolved] Private Parent Pages User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. Published page is not displaying User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by ducereal.
  21. plugins will not download...why? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  22. I am a total novice, please help! User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  23. [resolved] How to empty Category trash? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  24. [resolved] Category slug edit User last replied: 4 years ago. No replies since.
  25. [resolved] Post preview not working in WordPress 3.0 upgrade User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 4 years ago by inactive.
  26. Broken installation of WordPress 3.0 User last replied: 5 years ago. No replies since.
  27. [resolved] Administrator does not show up as author User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [resolved] Admin Permalink settings show up wrong Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by inge12.
  2. Forum rules & paste bin Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by inge12.
  3. Wrong examples for Permalink settings Started: 4 years ago No replies.
  4. [resolved] Network enabling not working Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by inge12.
  5. [resolved] Enabled multisite, lost database connection Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by inge12.
  6. [resolved] Private Parent Pages Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by inge12.
  7. [resolved] How to empty Category trash? Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by inge12.
  8. [resolved] Category slug edit Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by inge12.
  9. [resolved] Post preview not working in WordPress 3.0 upgrade Started: 5 years ago Most recent reply: 4 years ago by inactive.
  10. Broken installation of WordPress 3.0 Started: 5 years ago No replies.
  11. [resolved] Administrator does not show up as author Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by inge12.