WordPress.org

Forums

User Profile

icydk

User Activity

Recent Replies

  1. Time Zone says Los Angeles - but the time is wrong! User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Lorenzo Orlando Caum.
  2. Plugin for adding someone else's RSS Feed to my site? User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by esmi.
  3. Thumbnails no longer working after upgrading to 2.3 User last replied: 7 years ago. No replies since.
  4. Thumbnails no longer working after upgrading to 2.3 User last replied: 7 years ago. No replies since.
  5. Upgraded to 2.3 yesterday. Now site is so slow, I can't post. User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by whooami.
  6. Looking for someone to clean up my theme - need some redesign work done. User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Adam Brown.
  7. Trojan Virus on my site!? PLEASE HELP! User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by mark1615.
  8. WordPress and Vista - not compatible? User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by jasonbenesch.
  9. Google Not Indexing My Images User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Stevie212.
  10. Operation Aborted: Going crazy! User last replied: 7 years ago. Most recent reply: 7 years ago by Nathan.
  11. Comments Not Appearing User last replied: 8 years ago. No replies since.
  12. Please Help! Posts showing up BOLD?! User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by thaKing.
  13. Want to add Google Adsense in between posts! User last replied: 8 years ago. Most recent reply: 8 years ago by lukeprog.

Threads Started

  1. Time Zone says Los Angeles - but the time is wrong! Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Lorenzo Orlando Caum.
  2. Plugin for adding someone else's RSS Feed to my site? Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by esmi.
  3. Operation Aborted: Going crazy! Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by Nathan.
  4. Thumbnails no longer working after upgrading to 2.3 Started: 7 years ago No replies.
  5. Thumbnails no longer working after upgrading to 2.3 Started: 7 years ago No replies.
  6. Upgraded to 2.3 yesterday. Now site is so slow, I can't post. Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by whooami.
  7. Looking for someone to clean up my theme - need some redesign work done. Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by Adam Brown.
  8. Trojan Virus on my site!? PLEASE HELP! Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by mark1615.
  9. WordPress and Vista - not compatible? Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by jasonbenesch.
  10. Google Not Indexing My Images Started: 7 years ago Most recent reply: 7 years ago by Stevie212.
  11. Want to add Google Adsense in between posts! Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by lukeprog.
  12. Comments Not Appearing Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by icydk.
  13. Please Help! Posts showing up BOLD?! Started: 8 years ago Most recent reply: 8 years ago by thaKing.