WordPress.org

Forums

User Profile

ibdabo

User Activity

Recent Replies

  1. New photos not showing in posts after upgrading to 3.0.1 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  2. Media Uploader Not Working After Upgrade to WP 3.0.1 User last replied: 4 years ago. No replies since.
  3. [closed] Weird image problem with sub-site images not showing User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Andrea Rennick.
  4. Image not displaying on Arras Theme User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by alibhuttaa.
  5. [resolved] Changing Perma link User last replied: 4 years ago. No replies since.
  6. [resolved] 500 Server Internal Error User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago by Krun49.
  7. Change Permalink User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by esmi.
  8. [resolved] 500 - Internal Server Error --- Comment boc User last replied: 5 years ago. No replies since.
  9. 500 - Internal Server Error for comment box User last replied: 5 years ago. Most recent reply: 5 years ago by jkovis.

Threads Started

  1. Image not displaying on Arras Theme Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by alibhuttaa.
  2. New photos not showing in posts after upgrading to 3.0.1 Started: 4 years ago No replies.
  3. [resolved] Changing Perma link Started: 4 years ago Most recent reply: 4 years ago by ibdabo.
  4. Change Permalink Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by esmi.
  5. [resolved] 500 - Internal Server Error --- Comment boc Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by ibdabo.
  6. 500 - Internal Server Error for comment box Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by jkovis.