WordPress.org

Forums

The Support Forums are in read-only mode for a scheduled maintenance window on 01 September 2016 14:00 UTC - 20:00 UTC. Help is available via IRC during this time. More information.

User Profile

hypergolica

User Activity

Recent Replies

  1. [Plugin: Polylang] Logo Doesn't Redirect to Home Page in Second Language User last replied: 1 month ago. Most recent reply: 1 month ago by woopygoldberg.
  2. [Plugin: Custom Facebook Feed] Happy with the Plugin and the Quality of Support User last replied: 10 months ago. No replies since.
  3. [Plugin: Continuous Image Carousel With Lightbox] Manage Images Bug? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago by Nks.
  4. [resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Publicize Twitter Not Responding User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. Customizr Load Time Excruciatingly Slow with Logo Image User last replied: 2 years ago. No replies since.
  6. [Plugin: Yoast SEO] Facebook preview no longer working User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 1 year ago by equalmotion.com.
  7. [Plugin: Gravity Forms Multi Currency] Notification Not Sending after Completed Transaction User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 1 year ago by ilanco.
  8. [resolved] [Plugin: WP Gallery Custom Links] Light Box Not Working in Gallery Mode User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by fourlightsweb.
  9. [resolved] [Theme: Customizr] Change Log? User last replied: 2 years ago. No replies since.
  10. [resolved] [Theme: Hueman] "Illegal String Offset" Error Messages? User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by carykelly.
  11. [closed] [Plugin: W3 Total Cache] Recently an error occurred while creating the CSS / JS minify cache User last replied: 2 years ago. Most recent reply: 2 years ago by marknoll.
  12. [resolved] [Theme: Customizr] "Page Not Found" for Category Archives User last replied: 2 years ago. No replies since.
  13. Sub-directory Multisite install from domain sub-directory User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  14. [resolved] [Plugin: Media Library Assistant] Show Image Size in Directory? User last replied: 3 years ago. No replies since.
  15. [resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack Breaks Main Navigation Dropdown Menus User last replied: 3 years ago. No replies since.
  16. [resolved] "Publish" Links Not Functioning User last replied: 5 years ago. No replies since.

Threads Started

  1. [Plugin: Polylang] Logo Doesn't Redirect to Home Page in Second Language Started: 2 months ago Most recent reply: 1 month ago by woopygoldberg.
  2. [Plugin: Custom Facebook Feed] Happy with the Plugin and the Quality of Support Started: 10 months ago No replies.
  3. [Plugin: Continuous Image Carousel With Lightbox] Manage Images Bug? Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by Nks.
  4. [resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Publicize Twitter Not Responding Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago by hypergolica.
  5. [Plugin: Gravity Forms Multi Currency] Notification Not Sending after Completed Transaction Started: 2 years ago Most recent reply: 1 year ago by ilanco.
  6. Customizr Load Time Excruciatingly Slow with Logo Image Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by hypergolica.
  7. [resolved] [Plugin: WP Gallery Custom Links] Light Box Not Working in Gallery Mode Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by fourlightsweb.
  8. [resolved] [Theme: Customizr] Change Log? Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by hypergolica.
  9. [resolved] [Theme: Customizr] "Page Not Found" for Category Archives Started: 2 years ago Most recent reply: 2 years ago by hypergolica.
  10. [resolved] [Plugin: Media Library Assistant] Show Image Size in Directory? Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by hypergolica.
  11. [resolved] [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Jetpack Breaks Main Navigation Dropdown Menus Started: 3 years ago Most recent reply: 3 years ago by hypergolica.
  12. [resolved] "Publish" Links Not Functioning Started: 5 years ago Most recent reply: 5 years ago by hypergolica.