WordPress.org

Forums

User Profile

Huddersfield Hosting

User Activity

Recent Replies

  1. Two multisites are using same BD wrongly User last replied: 9 months ago. No replies since.
  2. Responsive Menu for different size menu lists User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Elli_K.
  3. [resolved] User menus not displaying properly User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by ParaphDesign.
  4. [resolved] Fresh Multisite instalation adds "/blog/" in permalink User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by tabzam.
  5. Https redirect loop on mutlisite User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  6. [resolved] Cannot access dashboards/sites for other 5 sites in 6 multisite account User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Tiffany1829.
  7. /wp-admin not working User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Ipstenu (Mika Epstein).
  8. Blog hosting website / registration - login on the main page User last replied: 10 months ago. No replies since.
  9. Multisite Copy to New Subdomain w/User Database... or User last replied: 10 months ago. No replies since.
  10. [resolved] MU installation led to damaged database files ? User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by marizela.
  11. multisite subdirectories with non-wp sub sub directory? User last replied: 10 months ago. No replies since.
  12. Permalink ends up 404 Error User last replied: 10 months ago. No replies since.
  13. [resolved] Followed Directions User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Admin of the news community.
  14. Does multisite work on Secondary domain User last replied: 10 months ago. No replies since.
  15. [resolved] Media library problems with nginx and multisite migration User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by loafintree.
  16. Leeds UK? User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 6 months ago by Tim Nash.
  17. cloning identical copy of an existing domain to a newly created one User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Heidi Surman.
  18. plugin sort - multi-ste/ multi-networks / ... User last replied: 10 months ago. No replies since.
  19. 500 Internal Server Error on new Multi Site User last replied: 10 months ago. No replies since.
  20. Merging two sites (2 domains) into one domain with subdirectories. User last replied: 10 months ago. No replies since.
  21. [resolved] Single multisite custom taxonomy creates multiple wp_term_taxonomy table entries User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by T.M..
  22. [resolved] Instalation of wordpress on my addon website User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by futsalr1.
  23. [resolved] How to redirect tag/category slugs User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by Dan.
  24. Secure admin (https) causing issues with images when using domain mapping User last replied: 10 months ago. No replies since.
  25. pls help me with multi site subdomain problem User last replied: 10 months ago. No replies since.
  26. [resolved] help me with the multisite sub-domain? User last replied: 10 months ago. Most recent reply: 10 months ago by niklaus.
  27. Correct way of installing single site and multisite on the same server User last replied: 10 months ago. No replies since.
  28. Multisite or sub-domain for a small business website ? User last replied: 10 months ago. No replies since.
  29. Calling information from database into tables. User last replied: 10 months ago. No replies since.

Threads Started

  1. Calling information from database into tables. Started: 10 months ago No replies.